aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάει «αγριεμένος» κόντρα στον ΑΠΟΕΛ!

Πάει «αγριεμένος» κόντρα στον ΑΠΟΕΛ!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Για τους φίλους της ΑΕΚ που ανησυχούσαν για τον Φλοριάν Τολεμές, ήρθε το σημερινό παιχνίδι με τον Άρη να τους ηρεμήσει. Να τους αποδείξει (ξανά) πως είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στο πρωτάθλημα μας. Ο Γάλλος επιθετικός είχε να σκοράρει από τις 10/12 και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κόντρα στο Μακάρειο, πριν από ένα μήνα και κάτι δηλαδή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνος του (Φλοριάν) και όλοι τους! (video)

Σήμερα πήρε το «όπλο» του και με μία σούπερ εμφάνιση πέτυχε χατ τρικ. Πήρε την μπάλα σπίτι του και έδειξε αγριεμένος ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Ο Γάλλος επιθετικός πέτυχε τρία όμορφα και δύσκολα τέρματα, υπογράφοντας με αυτόν τον τρόπο τη μεγάλη νίκη επί του Άρη με 4-1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Mετά την ήττα από την Ανόρθωση…»

Το προβάδισμα των πρασίνων, ο τραυματισμός του Ακοράν και η μέτρια εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο δεν πτόησαν την ΑΕΚ. Βρήκε τη δύναμη, με υπομονή και με μονότονη κατοχή της μπάλας να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα και στο τέλος να δώσει μεγάλη έκταση στο τελικό σκορ. Απόψε η ομάδα του Ιδιακέθ θα… κοιμηθεί στην κορυφή, ενώ σίγουρα θα εκμεταλλευτεί τις αναπόφευκτες απώλειες που υπάρξουν στο ντέρμπι του Τσιρείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ