aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάει Αυστρία για «κοστούμι»

Πάει Αυστρία για «κοστούμι»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μπορεί να είναι σε αναμονή στον Απόλλωνα για τις τελευταίες πινελιές, μετά από τις προσθήκες των Ζαντέρ Σαντάνα και Ματίας Σπόλιαριτς, όμως η προετοιμασία τρέχει και σε λίγο θα μπει σε έντονους ρυθμούς. Οι ποδοσφαιριστές πάτησαν χθες το  χορτάρι στο αθλητικό κέντρο στο Κολόσσι, ενώ σήμερα (14.30) θα πετάξουν για την Αυστρία, όπου θα παραμείνουν μέχρι τις 6 Ιουλίου.

Η αποστολή του Απόλλωνα θα εγκατασταθεί στο προπονητικό κέντρο Miraverde. Έχουν ήδη προγραμματιστεί τέσσερα δυνατά φιλικά παιχνίδια. Στις 27 του μήνα θα τα πούνε με την Ουίπεστ η οποία τερμάτισε 7η στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας. Ακολούθως, δύο μέρες μετά θα αντιμετωπίσουν την Μλάντα Μπόλεσλαβ, η οποία τερμάτισε 4η στο πρωτάθλημα της Τσεχίας. Στις 2 Ιουλίου είναι προγραμματισμένο το φιλικό με την Αντμίρα Βάκερ που τερμάτισε 6η στην Αυστρία, ενώ τρεις μέρες μετά ακολουθεί  ο αγώνας με τη Ραπίντ Βιέννης που τερμάτισε μια θέση πιο πάνω από την Αντμίρα Βάκερ.

Με τους Σκέμπρι, Ζελάγια,  Χατζηβασίλη, Σαντάνα και Σπόλιαριτς, οι προσθήκες έχουν φτάσει στις πέντε. Υπάρχουν ακόμη τέσσερις κενές θέσεις για ξένους και κοινοτικούς ποδοσφαιριστές και αυτές θα συμπληρωθούν με έναν ακραίο επιθετικό, δύο μέσους και έναν κεντρικό αμυντικό. Ο στόχος είναι να έρθουν οι παίκτες όσο πιο σύντομα γίνεται, χωρίς να γίνει όμως μετεγγραφή για χάρη της μετεγγραφής. Εξάλλου ο Απόλλων δείχνει πως και φέτος θα πάρει παίκτες  από το πάνω ράφι, καθώς είναι πεποίθηση όλων, πως θα πρέπει να αυξήσει την υψηλή ποιότητα που διαθέτει.

Οι κυανόλευκοι έχουν υψηλούς στόχους που φθάνουν μέχρι την είσοδό του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το έχουν πετύχει άλλες δύο φορές την τελευταία πενταετία και μπορούν να το επαναλάβουν, αν  παρουσιαστούν  αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι. Μέχρι τις 13 Ιουλίου που θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι για τον β’ προκριματικό γύρο, οι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται σε αρκετά υψηλό επίπεδο. Αν αντίπαλός τους είναι η Σεράγεβο, θα είναι πιο μπροστά από πλευράς προετοιμασίας, καθώς το πρωτάθλημα στη Βοσνία θα αρχίσει την 1η  Ιουλίου. Ο Σωφρόνης Αυγουστή, με τους συνεργάτες του θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να είναι έτοιμη η ομάδα τους από κάθε άποψη. Θα στηριχθεί πιο πολύ στον περσινό βασικό κορμό, αλλά θα εναποθέσουν πολλά και στους καινούργιους ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα, με ανακοίνωσή του ο Απόλλωνας ενημερώνει  ότι ο Ισπανός μέσος Μίγκελ Μπεντόγια θα παραμείνει στις τάξεις της ομάδας, χωρίς ωστόσο να κατέχει θέση στο ρόστερ της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018. Ο ποδοσφαιριστής θα αρχίσει άμεσα ειδική θεραπευτική αγωγή με την οποία θα προσπαθήσει να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει στα νεφρά, με την κατάστασή του να επαναξιολογείται τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ