aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάμπος: «Έχω την εμπειρία και μπορώ να κρίνω, έχουμε όλα τα φόντα»

Πάμπος: «Έχω την εμπειρία και μπορώ να κρίνω, έχουμε όλα τα φόντα»

Τις νέες εμφανίσεις της Νέας Σαλαμίνας και τα εισιτήρια διαρκείας παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου το πρωί της Παρασκευής η ομάδα της Αμμοχώστου. Στη συνέχεια ο προπονητής της ομάδας Πάμπος Χριστοδούλου μίλησε στους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης για τους στόχους της ομάδας και όχι μόνο.

Δημήτρης Λάζος: Είναι δύσκολη χρονιά λόγω κορωνοϊού. Σημαντικά τα διάρκειας, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η Σαλαμίνα είναι ένα λαϊκό σωματείο κ βασίζεται σε αυτά. Κανένας οπαδός δεν ζήτησε τα λεφτά του πίσω λόγω της διακοπής και τους ευχαριστούμε. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας οπλίζει με δύναμη για τη συνέχεια. Για όλα υπάρχει διαφάνεια και αυτό εκτιμάται. Θέλουμε να επαναφέρουμε την Νέα Σαλαμίνα στις ελίτ ομάδες του κυπριακό ποδοσφαίρου».

Η Ιωάννα Κυπριανού από το εμπορικό τμήμα ανέλυσε τα δεδομένα για τα εισιτήρια διαρκείας και οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στην επίσημη σελίδα του σωματεία. Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας  μπορούν να το ανανεώσουν μέχρι τις 21 Ιουλίου. Η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας θα αρχίσει από σήμερα, αλλά δεν υπάρχει ακόμη ακριβής αριθμός που μπορεί να διατεθεί. Πέρυσι η Νέα Σαλαμίνα διέθεσε γύρω στα χίλια εισιτήρια αλλά υπήρχε το θέμα της κάρτας φιλάθλου. Οι τιμές θα είναι οι ίδιες με πέρυσι. Το Diamond 700 ευρώ, το Platinum 600 ευρώ, το κανονικό 420 ευρώ, το Gold 320 ευρώ, το Red 170 ευρώ.

Ισχύουν για όλη την α’ φάση του πρωταθλήματος, τα πέντε εντός έδρας παιχνίδια της β’ φάσης μέχρι τη β’ φάση κυπέλλου, τα εντός της ποδοσφαιρικής ομάδας και 10% εκτύπωση στο red Shop. Με βάση το ποσοστό 33% της χωρητικότητας του γηπέδου η Νέα Σαλαμίνα θα έχει διαθέσιμα περίπου 1300 εισιτήρια, ενώ μέχρι τις 27 του μήνα θα έχουν προτεραιότητα οι περσινοί κάτοχοι.

Διαβάστε επίσης: Οι νέες εμφανίσεις της Νέας Σαλαμίνας

Ακολούθησε η συνέντευξη Τύπου για το αγωνιστικό τμήμα και αρχικά τοποθετήθηκε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Μιχάλης Μελεμενής: «Φέτος γίνεται μια νέα αρχή με πολλές αλλαγές και μειωμένο μπάτζετ κατά 25%. Στόχος και σκοπός ήταν να είμαστε συνεπείς και να πληρώνονται οι παίχτες. Στόχος είναι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλουμε να πάμε καλύτερα ακόμη και από πριν δύο χρόνια. Η Σαλαμίνα είναι γεννημένη να διεκδικεί. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και θα παλέψουμε. Ναι, θέλουμε εξάδα και διάκριση στο κύπελλο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας».

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Πάμπος Χριστοδούλου

«Ευχαριστώ και πάλι δημόσια τη Νέα Σαλαμίνα για την τιμή που μου έχουν κάνει να είμαι στην ομάδα. Είναι μια ομάδα που μπήκε καλά στο νόημα του επαγγελματισμού εντός και εκτός γηπέδου. Έχω την εμπειρία και μπορώ να κρίνω. Αυτή η ομάδα έχει όλα τα φόντα να πάει μπροστά.

Για την πορεία της προετοιμασίας, είπε: «Είναι μια παράξενη χρόνια. Κάποιοι άλλοι είναι πιο έτοιμοι από τους άλλους. Πρέπει να είσαι πολύ προγραμματισμένος. Ο προγραμματισμός δουλεύει πολύ καλά. Έχουν μείνει κάποιες τελευταίες προσθήκες. Συνεχώς παρακολουθούμε ποδοσφαιριστές. Θέλουμε όσο το δυνατό περισσότερους ποιοτικούς παίκτες».

Για την περίπτωση του Ερίς, ο οποίος αποκτήθηκε και πωλήθηκε σε ομάδα του Βελγίου προτού αγωνιστεί: «Θεωρήσαμε ότι είναι πολύ καλό για μας από πλευράς οικονομικού. Δεν θέλουμε να μπούμε εμπόδιο σε κανένα παίκτη».

Για την σημαντικότητα της παρουσίας του κόσμου: «Τον καιρό που ήμουνα στην ΑΕΛ ο κόσμος ήταν διψασμένος και αυτό βοήθησε. Θελουμε να κάνουμε μια ομάδα με παρόν και μέλλον. Να βλέπει στα μάτια οποιοδήποτε αντίπαλο και να κερδίζει. Κόσμος, παίκτες και συμβούλιο πρέπει να γίνουν μια γροθιά για το μεγαλείο της Σαλαμίνας. Θελουμε να κάνουμε χαρούμενο το κοσμο».

Aν θα παραχωρηθούν νεαροί ως δανεικοί σε άλλες ομάδες: «Παίκτες οι οποίοι είναι ταλέντα αλλά δεν είναι έτοιμα τη δεδομένη στιγμή να ανταπεξέλθουν στα νέα δεδομένα της Νέας Σαλαμίνας, ναι θα δοθούν δανεικοί. Έγιναν κάποιες συζητήσεις με κάποιες ομάδες για κάποιους παίκτες και αν είναι όλα εντάξει θα πάνε κάποιοι να δανεικοί για να ετοιμαστούν για τη νέα χρονιά και να είναι καλύτεροι».

Mήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας: «Είμαι περήφανος για την ομάδα που ήρθα. Είναι μία ιστορική ομάδα που έχει πάρα πολύ κόσμο. Εμείς αυτό που μπορούμε να τους υποσχεθούμε είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Τους θέλουμε δίπλα μας στα δύσκολα γιατί εκεί είναι που φαίνεται η μεγάλη ομάδα. Θα μου άρεσε εμένα και τους ποδοσφαιριστές μου να παίζουμε με κερκίδα γεμάτη και όταν θα είναι τα δύσκολα, με την παρουσία του κόσμου να μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ