aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάμπος Χριστοδούλου: «H ΑΕΛ σε όλα τα παιχνίδια δίνει ντέρμπι» (Tι είπε για το συμβόλαιό...

Πάμπος Χριστοδούλου: «H ΑΕΛ σε όλα τα παιχνίδια δίνει ντέρμπι» (Tι είπε για το συμβόλαιό του)

Συνέντευξη Τύπου ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με την ΑΕΚ παρέθεσε ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Ανάμεσα σε άλλα, ο προπονητής της ΑΕΛ ανέφερε:

“Ήρθα για να μιλήσω για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και για κάποια δημοσιεύματα που είδα μετά το παιχνίδι με την ΑΕΖ. Έγινε κριτική στην ομάδα μας, στην οποία πρέπει να αναφερθώ και να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Δυστυχώς για εμάς η ΑΕΛ σε όλα τα παιχνίδια δίνει ντέρμπι. Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο της ομάδας και οι πρώτοι που στεναχωριούνται είμαστε εμείς. Δεν θα αφήσω κανέναν να μπει στη δουλειά μου και να μου πει πώς να ενεργώ μέσα στην ομάδα. Παίζουμε με την πρωτοπόρο. Δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Υπάρχει ένας κορμός από τα προηγούμενα χρόνια. Υπάρχει φαβορί και είναι η ΑΕΚ. Εμείς θα οργανωθούμε και θα πάμε όσο πιο έτοιμοι. Στόχος είναι όπως σε κάθε παιχνίδι η νίκη”.

Για τον χθεσινό αγώνα: “Όλοι είδατε ότι ξεκινήσαμε με τους έτοιμους παίκτες μας σ’ ένα άσχημο αγωνιστικό χώρο και μ’ έναν αντίπαλο χωρίς άγχος, κάτι που έκανε την αναμέτρηση δύσκολη για εμάς. Η ομάδα ήθελε τη νίκη για να προχωρήσει στο Κύπελλο. Μετά τον Εθνικό είδατε πως είχαμε καλή απόδοση στα επόμενα παιχνίδια”.

Για το συμβόλαιό του: “Δεν είναι της ώρας και της στιγμής. Προτεραιότητα έχει η ομάδα και μετά θα υπάρχει αρκετός χρόνος γι’ αυτό”.

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Βαλεντίνος Σιέλης, ο οποίος είπε:

“Αυτό που θέλω να ξέρετε είναι ότι όλοι ήμασταν πολύ στεναχωρημένοι. Κανείς δεν το περίμενε. Δουλεύουμε σκληρά για να δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας σε κάθε παιχνίδι, κάτι που δεν πράξαμε, κυρίως στο πρώτο μέρος”.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: “Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο. Δεν έχουμε τον απαραίτητο χρόνο να δείξουμε στο γήπεδο όσα δουλεύουμε. Παίξαμε την Κυριακή, χθες και παίζουμε το Σάββατο. Ουσιαστικά έχουμε μόνο δύο ημέρες να προετοιμαστούμε για την ΑΕΚ. Είναι ένα ντέρμπι με όλα τα αποτελέσματα ανοικτά”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ