aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάμπος (Αντόνιο Κόντε) Χριστοδούλου!

Πάμπος (Αντόνιο Κόντε) Χριστοδούλου!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται η ΑΕΛ (Κύπρος) και η Τσέλσι (Αγγλία). Και τι ενδιαφέρει αυτό, θα αναρωτηθεί κάποιος; Η σύγκριση μεταξύ των δύο προπονητών γίνεται για τον τρόπο που έφτασαν μέχρι εκεί, στα μέσα Δεκεμβρίου, να είναι στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του πίνακα.

Τόσο ο Πάμπος Χριστοδούλου, όσο και ο Αντόνιο Κόντε παρουσιάζουν πολύ συμπαγές σύνολο και τακτική σύμφωνα με την οποία προσέχουν πρώτα την ανασταλτική τους λειτουργία και μετά την επίθεση. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι αμυντικές ομάδες ή δεν σκοράρουν, απλά η φιλοσοφία αμφότερων των κόουτς είναι πρώτα το μηδέν παθητικό και μετά «ένα γκολ θα το βάλουμε».

Χαρακτηριστικό το στατιστικό των έξι αγώνων για την ΑΕΛ που κέρδισε με το φτωχό πλην τίμιο 1-0 σε σχέση με την Τσέλσι, που κατάφερε τέσσερις φορές, οι τρεις σερί στα τελευταία παιχνίδια της. Η αγγλική ομάδα μετά από 17 αγώνες έχει μαζέψει 43 βαθμούς και η ΑΕΛ μετά από 15 αγωνιστικές έχει βάλει στο σακούλι της 33.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ