aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΠ. Σμάιχελ: «Δεν άφησε επιλογή η UEFA στους παίκτες της Δανίας»

Π. Σμάιχελ: «Δεν άφησε επιλογή η UEFA στους παίκτες της Δανίας»

Ο Πίτερ Σμάιχελ διέψευσε κατηγορηματικά πως ήταν επιλογή των παικτών της Δανίας να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον αγώνα παρά την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Φινλανδία. Σύμφωνα με τον θρυλικό τερματοφύλακα, ο γιος του οποίου είναι βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας, υπήρξε ακόμη και έμμεση απειλή να χαθεί το ματς στα χαρτιά!

«Είδα την επίσημη θέση της UEFA πως ακολούθησαν την επιθυμία των παικτών και ότι εκείνοι επέμεναν να παίξουν, αλλά γνωρίζω πως αυτό δεν είναι αλήθεια. Ή είναι το πώς βλέπεις την αλήθεια. Ουσιαστικά τους είχαν αφήσει τρεις επιλογές: η μία να συνεχίσουν τον αγώνα παίζοντας τα εναπομείναντα 50 λεπτά, η άλλη να συνεχίσουν το ματς την επόμενη μέρα στις 12:00 το μεσημέρι και η τρίτη να χάσουν το ματς με 3-0 στα χαρτιά. Άρα καταλαβαίνετε και μόνοι σας. Ήταν επιθυμία των παικτών να παίξουν; Είχαν αλήθεια επιλογή; Δε νομίζω! Ακόμη κι ο προπονητής είπε πως μετανιώνει που συνεχίστηκε το παιχνίδι», τόνισε.

«Είναι δύσκολο να πεις πώς θα επιδράσει μακροπρόθεσμα αυτή η εμπειρία στους παίκτες. Έχοντας μιλήσει στον γιο μου ξέρω πως ήταν πολύ τραυματική. Είναι μια δραματική σκηνή όταν βλέπεις να γίνεται ανάνηψη σε έναν συμπαίκτη σου για να τον επαναφέρουν στη ζωή», πρόσθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ