aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟζίλ: «Θέλω να υπογράψω αλλά πρέπει να ξέρω τι θα γίνει με τον Αρσέν...

Οζίλ: «Θέλω να υπογράψω αλλά πρέπει να ξέρω τι θα γίνει με τον Αρσέν Βενγκέρ»

Ο Μεσούτ Οζίλ είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Αρσεναλ, αλλά θέλει να ξέρει αν ο μάνατζερ των «κανονιέρηδων»,  Αρσέν Βενγκέρ, θα παραμείνει στο σύλλογο και μετά από αυτή τη σεζόν.

Το συμβόλαιο του Γάλλου προπονητή λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, ενώ ο Οζίλ και ο Αλέξις Σάντσες, βρίσκονται 18 μήνες πριν την ολοκλήρωση των δικών τους συμφωνιών.

«Αισθάνομαι πολύ, πολύ χαρούμενος στην Άρσεναλ και έχω δώσει στην ομάδα να καταλάβει ότι θα ήμουν πρόθυμος να επεκτείνω την συνεργασία μας. Οι οπαδοί θέλουν να μείνω, το ίδιο και εγώ» είπε ο Οζίλ  μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό ποδοσφαίρου Kicker.

«Ο σύλλογος γνωρίζει είμαι εδώ κυρίως λόγω του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος με έφερε και στον οποίο έχω εμπιστοσύνη. Ο σύλλογος γνωρίζει επίσης ότι θέλω σαφήνεια σχετικά με το τι θα κάνει ο προπονητής,» πρόσθεσε.

Ο Οζίλ, ο οποίος προσχώρησε στην ομάδα του Βορείου Λονδίνου το 2013, έχει επικριθεί από πρώην παίκτες της Άρσεναλ συμπεριλαμβανομένων Τιερί Ανρί, ο οποίος είπε ότι ο Γερμανός διεθνής «κρατάει όμηρο τον σύλλογο» με μισθολογικά αιτήματα.

«Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πει ό,τι θέλει, αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτό που λένε,» δήλωσε ο Οζίλ. «Πρώην παίκτες ή άλλα άτομα που έχουν μια άποψη, δεν ξέρουν τι λέγεται στην πραγματικότητα ανάμεσα σε μένα και την ομάδα».

Η Άρσεναλ είναι πέμπτη στην Premier League με 41 βαθμούς μετά από 20 παιχνίδια,  οκτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ