aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟζίλ: «Ποτέ ξανά στην εθνική Γερμανίας και τη Bundesliga»

Οζίλ: «Ποτέ ξανά στην εθνική Γερμανίας και τη Bundesliga»

«Μαύρη πέτρα» έριξε πίσω του ο Μεσούτ Οζίλ, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει ούτε στην εθνική Γερμανίας, αλλά ούτε και στη Bundesliga.

Απίθανο είναι το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά ο Μεσούτ Οζίλ τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας. Έχοντας κλείσει 10 χρόνια στο εξωτερικό, ο 32χρονος χαφ μετακόμισε στη χώρα καταγωγής του, την Τουρκία, για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε. Κι όπως δηλώνει ο ίδιος, η επιστροφή στη Νασιονάλμανσαφτ, ακόμη κι αν ρίξει γέφυρες επιστροφής ο Γιόακιμ Λεβ και η Ομοσπονδία (που τον έχει αφήσει εκτός πλάνων τα τελευταία χρόνια), δεν θα επέστρεφε σε καμία περίπτωση. Το ίδιο ισχύει και για τη Bundesliga, στην οποία δεν σκοπεύει να παίξει ακόμη και στα ποδοσφαιρικά… γεράματα.

«Τους εύχομαι επιτυχία στην εθνική, αλλά όχι, δεν θα ξαναπαίξω ποτέ για αυτούς», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ για το σενάριο επαναπατρισμού στη Bundesliga ήταν ακόμη πιο σαφής: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ