aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαOυζόχο: «Βρήκα μία οικογένεια, είχα πολλή ενέργεια»

Oυζόχο: «Βρήκα μία οικογένεια, είχα πολλή ενέργεια»

Βρίσκεται στην Κύπρο περίπου 24 ώρες. Αν και πραγματοποίησε μόλις μία προπόνηση με την Ανόρθωση, και αυτή κουτσουρεμένη, ο Φρανσίς Ουζόχο ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη της «Κυρίας» επί του Απόλλωνα με 1-0. Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας ενθουσίασε με την εμφάνισή του στο ντεμπούτο του με την κυανόλευκη φανέλα και μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε ενθουσιασμένος για ότι συνάντησε στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Πόσες ώρες είσαι στην Κύπρο; «Περίπου 24 ώρες (γέλια)».

Πώς έζησες το παιχνίδι: «Ήταν πολύ καλό παιχνίδι, είχα αρκετή ενέργεια μου άρεσε πάρα πολύ και είχαμε πάθος. Ήταν πολύ καλό το παιχνίδι για την ομάδα μου».

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από την Ανόρθωση: «Με υποδέχθηκαν πάρα πολύ καλά και η διοίκηση και οι συμπαίκτες μου. Δεν μπορώ να πω πολλά γιατί είμαι μόνο μερικές ώρες εδώ, αλλά είδα ομαδικό πνεύμα στα αποδυτήρια, είδα μία οικογένεια».

Για τη συνέχεια: «Σίγουρα θα έχω και κακές στιγμές, αλλά προσπαθώ η απόδοσή μου να είναι σταθερή. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας».

Πώς ένιωσε το καλοκαίρι όταν έπαιξε απέναντι στον Μέσι στο Μουντιάλ: «Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια το συναίσθημα που έζησα στο Μουντιάλ αντιμετωπίζοντας την Αργεντινή και τον Μέσι. Ένιωσα πάρα πολύ περήφανος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ