aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟύτε τώρα η Αργεντινή, φαβορί η Παραγουάη (vid)

Ούτε τώρα η Αργεντινή, φαβορί η Παραγουάη (vid)

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με κακή εμφάνιση για την Αργεντινή, δεύτερη συνεχόμενη φορά που η νίκη δεν ήρθε και πλέον η παρέα του Λιονέλ Μέσι βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Οι Αργεντίνοι έμειναν στο 1-1 απέναντι στην Παραγουάη, πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο φετινό Copa America και για να προκριθούν θα πρέπει αρχικά να κερδίσουν το Κατάρ και μετά, είτε να μην κερδίσει η Παραγουάη την αδιάφορη Κολομβία, είτε να περάσουν ως μια από τις καλύτερες τρίτες. Από την άλλη οι Παραγουανοί έφτασαν τους 2 βαθμούς με ισάριθμες ισοπαλίες και τους αρκεί το τρίποντο επί της αδιάφορης όπως αναφέραμε Κολομβίας για να προκριθούν στα προημιτελικά.

Στα του αγώνα, στο πρώτο ημίχρονο οι Αργεντίνοι ήταν και πάλι κακοί και άνευροι χωρίς φάσεις, με τον Μέσι κλεισμένο και μπορεί να είχαν την μπάλα περισσότερα λεπτά στην κατοχή τους, αλλά δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι τυπικά φιλοξενούμενοι και στο 37′ με τον Σάντσες άνοιξαν το σκορ, πηγαίνοντας με το 0-1 στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη οι παίκτες του Σκαλόνι με την είσοδο και του Αγουέρο πίεσαν και κατάφεραν στο 57′ με τον Μέσι με πέναλτι να ισοφαρίσουν, ένα πέναλτι που δόθηκε με την βοήθεια του VAR. Οι Παραγουανοί ωστόσο ήταν αυτοί που θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, αλλά στο 63′ ο Αρμάνι απέκρουσε το πέναλτι του Ντερλίς με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

Ένα σκορ που όπως τονίσαμε αφήνει ευχαριστημένους τους Παραγουανούς που θέλουν τη νίκη επί της Κολομβίας για να προκριθούν με τους Αργεντίνους μετά από δύο συνεχόμενες συμμετοχές στον τελικό, να βρίσκονται μια ανάσα από το να αποκλειστούν από τον πρώτο γύρο του Copa America.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ