aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟύτε που περνά από το μυαλό τους

Ούτε που περνά από το μυαλό τους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Να γυρίσουν σελίδα και να κυνηγήσουν την κατάκτηση του τίτλου μέχρι το τέλος θέλουν στον Απόλλωνα. Μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, έχουν μπροστά τους νέα δοκιμασία. Το Σάββατο θα βρεθούν στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ. Ούτε που περνά από το μυαλό τους πως έχουν μειωθεί οι πιθανότητες της κατάκτησης του τίτλου επειδή δεν τα κατάφεραν στον προηγούμενο αγώνα. Οι πιθανότητες είναι εκεί και δεν θα τις αφήσουν να περάσουν χωρίς να τα δώσουν όλα για να φτάσουν στον στόχο τους. Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν υπολογίζει στον Εστέβαν Σατσέτι λόγω καρτών και στον Χάμπο Κυριάκου που είναι τραυματίας.

Στα επόμενα εικοσιτετράωρα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τους Φακούντο Περέιρα και Μουσταφά Καραγιόλ. Ο Αργεντινός αισθάνεται καλύτερα και το πιο πιθανό είναι πως θα προλάβει τον αγώνα, ενώ ο δεύτερος ήταν και παραμένει αμφίβολος. Ανεξαρτήτως απουσιών, οι κυανόλευκοι δεν έχουν άλλη επιλογή. Καλούνται να κυνηγήσουν τους βαθμούς της νίκης. Εάν επανέλθουν σε νικηφόρα τροχιά, θα πάνε συνάμα και με την καλύτερη ψυχολογία στο πρώτο ματς με την ΑΕΛ για την ημιτελική φάση του κυπέλλου.

Ο Απόλλων θα είναι παρών στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου με όλες του τις δυνάμεις για να διαψεύσει όσους δεν τον υπολογίζουν. Η προετοιμασία ξεκίνησε από προχθές και ο στόχος είναι να παρουσιαστεί η ομάδα της Λεμεσού πανέτοιμη στον επόμενο της αγώνα. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι Σελίμοβιτς και Στυλιανού, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν στην άμυνα, αν χρειαστεί. Ουσιαστικά ο Αυγουστή θα επιχειρήσει «ανασχηματισμό» της μεσαίας γραμμής, με τους Μάρκοβιτς, Παπουλή, Μπρου και Περέιρα να έχουν τον πρώτο λόγο.

Λόγω των απουσιών (Σατσέτι και Χ. Κυριάκου) υπάρχει μια αγωνία, ωστόσο υπάρχει εμπιστοσύνη σε αυτούς που θα πάρουν τη θέση τους. Από την απόδοση της μεσαίας γραμμής θα κριθούν πολλά, όμως όλη η ομάδα καλείται να παρουσιαστεί δυνατή και ψυχωμένη. Η προετοιμασία μέχρι την Παρασκευή θα επικεντρωθεί στην τακτική που θα ακολουθήσουν στον Απόλλωνα απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία θα έχει τους δικούς της λόγους στη μάχη για το τρίποντο. Η διακοπή πάντως του πρωταθλήματος, μόνο καλό μπορεί να έκανε καθώς οι ποδοσφαιριστές πήραν ανάσες για τη συνέχεια. Μετά από πολλές εβδομάδες, οι ποδοσφαιριστές είδαν το ρεπό λόγω της Εθνικής σαν μια ευκαιρία για να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ