aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ούτε παραγγελία να ήταν…»

«Ούτε παραγγελία να ήταν…»

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Εταιρείας Απόλλων, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Active (107.4 & 102.5) και αναφέρθηκε στην εμφαντική νίκη της ομάδας του με 5-0 επί της Νέας Σαλαμίνας χθες στο Τσίρειο, καθώς και για την «κυανόλευκη» επικαιρότητα.

«Από ένα αποτέλεσμα δεν μπορείς να κρίνεις πολλά όση έκταση κι αν πήρε. Κρατάμε τη διάθεση των παικτών μετά το κοπιαστικό ταξίδι στο Λίβερπουλ και το ισόπαλο ματς με την Έβερτον. Συνεχίζουμε… Δεν πετάμε στα σύννεφα. Κάναμε το αυτονόητο. Παραδοσιακά μας βάζει δύσκολα εντός και εκτός έδρας η Νέα Σαλαμίνα και παίζει επικίνδυνο ποδόσφαιρο. Χθες πετύχαμε δύο γκολ πολύ νωρίς και φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και ήταν δύσκολο να αντιδράσει η αντίπαλος», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Παίξαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και πήραμε αυτό που έπρεπε. Η διακοπή θα είναι ωφέλιμη, ούτε κατά παραγγελία να ερχόταν. Επικεντρωνόμαστε στις επόμενες υποχρεώσεις και τα δύσκολα δεν σταματάνε, αλλά αυτό δεν μας φοβίζει, έχουμε πλούσιο ρόστερ. Κάποια στιγμή θα έλθει και η κόπωση και οι μέτριες εμφανίσεις. Έχουμε σεβασμό προς όλους τους αντιπάλους».

Για το δύσκολο πρόγραμμα μετά την διακοπή, είπε: «Όταν είσαι μεγάλη ομάδα δεν αισθάνεσαι πίεση και άγχος. Αισθάνεσαι αυτά όταν δεν πιστεύεις 100% στις δυνατότητές σου. Αισθανόμαστε πολύ δυνατή και είμαστε ομάδα της οποία τα αποτελέσματα εξαρτώνται από αυτήν».

Για την ποινή του Σωφρόνη Αυγουστή, την ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών και την υποβολή έφεσης, είπε: «Δεν υπάρχει κάποια εξουσιοδότηση από τη διοίκηση της Εταιρείας για να τοποθετηθώ. Περιμένουμε τις εξελίξεις και θα τοποθετηθούμε επίσημα. Δεν μπορώ να σχολιάσω την ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών. Εκφράζουμε την απόλυτή μας στήριξη στον Σωφρόνη Αυγουστή. Είναι ο άρχοντας στο Κολόσσι και ο ηγέτης μας και ευελπιστούμε πως θα οδηγήσει την ομάδα εκεί που της αξίζει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ