aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟύτε ο Αυγουστή φταίει, ούτε οι ποδοσφαιριστές

Ούτε ο Αυγουστή φταίει, ούτε οι ποδοσφαιριστές

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι απουσίες στοιχίζουν στον Απόλλωνα, αλλά αυτό είναι κάτι που έγκαιρα έπρεπε να προβλεφτεί. Οι κυανόλευκοι δεν ενισχύθηκαν όταν έπρεπε και γνωρίζουν πως αν χάσουν και φέτος τον τίτλο, δεν θα φταίει κανείς άλλος εκτός από τον εαυτό τους. Μετά τον Δεκέμβριο δεν έδειξαν φρεσκάδα και με εξαίρεση τη νίκη επί της ΑΕΛ, στα άλλα παιχνίδια δεν είχαν σταθερή απόδοση. Έχασαν σημαντικούς βαθμούς, αλλά πιο πολύ η ομάδα έβγαλε κούραση.

Ούτε ο Σωφρόνης Αυγουστή φταίει, ούτε οι ποδοσφαιριστές. Είναι απλό. Η ομάδα δεν είχε τις επιλογές των ανταγωνιστών της, όταν την κτύπησαν οι τραυματισμοί. Δεν είχε πολλές επιλογές στη μεσαία και την επιθετική γραμμή. Η περίοδος αυτή φυσικά δεν είναι τέτοια για να γίνει βαθιά ανάλυση πώς προήλθαν οι τραυματισμοί και γιατί δεν είχε πιο πλούσιο έμψυχο δυναμικό στη διάθεσή του ο Κύπριος προπονητής. Ούτε είναι της ώρας να αναλυθεί γιατί οι μετεγγραφές του καλοκαιριού δεν έπιασαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ