aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟύτε για Ράγιος, ούτε για Αρούς, ούτε για... Λαβόρδε

Ούτε για Ράγιος, ούτε για Αρούς, ούτε για… Λαβόρδε

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Δεδομένη είναι η επιθυμία της Ανόρθωσης να κρατήσει στο ρόστερ τους Αριέλ Αρούς και Ρουμπέν Ράγιος.

Ο Ανδρέας Παντελή έχει ήδη καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον Ισραηλινό τερματοφύλακα με ελαφρώς αυξημένες απολαβές σε σχέση με τις υφιστάμενες και περιμένει την απάντηση του.

Ο Αρούς είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την παρουσία του στην Ανόρθωση, όμως δεν το έχει κρύψει ότι «ψάχνεται» για μετεγγραφή σε ομάδα προηγμένου πρωταθλήματος. Οι «σειρήνες» από την πατρίδα του με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μακάμπι Χάιφα δεν τον ελκύουν ιδιαίτερα, αν και οι συμπατριώτες του έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν ψηλότερο συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης: Σίλντενφελντ στο «Goal»: «Μπορούσαμε και για πρωτάθλημα»

Στην ομάδα της Αμμοχώστου θα κάνουν υπομονή μερικών ημερών ώστε να πάρουν την απάντηση του Αρούς, ευχόμενοι πως θ’ απαντήσει θετικά και ένα σημαντικό κεφάλαιο του προγραμματισμού θ’ ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Διαβάστε επίσης: Κι όμως, κάποιοι έκριναν πως ο Λαΐφης δεν έχει θέση…

Την Παρασκευή (11/5) θα γίνει το κρίσιμο ραντεβού με την πλευρά του Ρούμπεν Ράγιος. Η Ανόρθωση θα μπει σε λεπτομέρειες που αφορούν το οικονομικό, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, για πρώτη φορά και είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον Ισπανό επιτελικό μέσο ελαφρώς αυξημένο συμβόλαιο.

Σε περίπτωση που η πλευρά του Ράγιος έχει απαιτήσεις που υπερβαίνουν τα λογικά πλαίσια, τότε η Ανόρθωση δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να υπερβεί των οικονομικών δυνατοτήτων της για κανένα ποδοσφαιριστή.

Είτε αυτός ονομάζεται Αρούς, είτε Ράγιος, είτε…  Λαβόρδε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ