aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟυντινέζε - Ίντερ 0-0: Α-Χ-άριστοι Νερατζούρι, «κλώτσησαν» το δώρο της κορυφής (vid)

Ουντινέζε – Ίντερ 0-0: Α-Χ-άριστοι Νερατζούρι, «κλώτσησαν» το δώρο της κορυφής (vid)

Η Μίλαν τής έκανε τη… χάρη να χάσει με 3-0 από την Αταλάντα, αλλά η Ίντερ του Αντόνιο Κόντε υπέστη επίσης απώλεια βαθμών κόντρα στην Ουντινέζε και δεν δέχθηκε το δώρο του «πρωταθλητή χειμώνα», μένοντας στη 2η θέση και στο -2.

Τα καλά νέα από το «Σαν Σίρο» έφτασαν νωρίς. Η ολοκληρωτική εμφάνιση της Αταλάντα καρποφόρησε από το πρώτο ημίχρονο (0-1 στο 26’), δίνοντας στην Ίντερ έστω και έμμεσα το έξτρα κίνητρο για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και την απόδραση από την έδρα της Ουντινέζε. Ωστόσο, ο,τι κι αν έκαναν οι Μπεργκαμάσκι, εκθέτοντας την πρωτοπόρο Μίλαν με τριάρα, οι Νερατζούρι του Αντόνιο Κόντε φρόντισαν να το αφήσουν ανεκμετάλλευτο. Χωρίς γκολ για 90’, χωρίς σκορ κόντρα στους Μπιανκονέρι (0-0) και η ευκαιρία να πιάσουν τους Ροσονέρι και να πάρουν τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα στο… νήμα και στην ισοβαθμία, χάθηκε οριστικά.

Μετά τον θρίαμβο επί της Γιουβέντους, η Ίντερ μπήκε με φόρα και μόλις στο 8’ σκόραρε, αλλά ο Λαουτάρο Μαρτίνες υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη περίσταση στο ματς για τους Νερατζούρι για να ανοίξουν το σκορ, κάτι που δεν έγινε ποτέ παρά τα υψηλά-πλην όμως άσκοπα- επίπεδα κατοχής (64%) και τις πλαγιοκοπήσεις του πάντα επικίνδυνου, Χακίμι.

Έτσι, το «δώρο» από το Μιλάνο πήγε στα σκουπίδια, αλλά ακόμη κι έτσι η διαφορά από την κορυφή μειώθηκε στο -2 και ενόψει του επερχόμενου «Derby Della Madonina» για τον νοκ-άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου στο «Μεάτσα» (26/1, 21:45), δείχνει να έχει το μομέντουμ.

Ουντινέζε (Λούκα Γκότι): Μούσο, Ροντρίγκο, Μπονιφάτσι (63΄Ντε Μάιο), Σαμίρ, Λάρσεν (78’ Μολίνα), Ντε Πολ, Αρσλάν (33’ Γουάλας), Περέιρα, Ζέγκελααρ (78’ Νάουτινγκ), Λασάνια, Ντεουλοφέου (33’ Μαντραγκόρα).

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Χακίμι, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Βιδάλ (70’ Σένσι), Γιανγκ (70’ Πέρισιτς), Λουκάκου, Λαουτάρο (70’ Μαρτίνες).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ