aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟυντινέζε - Γιουβέντους 1-2: Ο Ρονάλντο... δεν μένει εκτός Champions League (vid)

Ουντινέζε – Γιουβέντους 1-2: Ο Ρονάλντο… δεν μένει εκτός Champions League (vid)

Champions League χωρίς Κριστιάνο Ρονάλντο… δεν γίνεται! Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βγήκε μπροστά, σκόραρε δις στο τελευταίο δεκάλεπτο και οδήγησε τη Γιουβέντους σε μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Ουντινέζε (1-2), με την είσοδο πλέον στην πρώτη τετράδα να είναι στο χέρι των «μπιανκονέρι».

Ξέσπασε στο δεύτερο γκολ ο Αντρέα Πίρλο, που έκανε το σπριντ της… ζωής του για να γίνει ένα κουβάρι με τους ποδοσφαιριστές του βγάζοντας όλη την ένταση και την πίεση που υπάρχει προς το πρόσωπό του, ενώ όλα δείχνουν πως αυτό το τρίποντο τον κρατάει στη θέση του!

Το ματς δεν είχε ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη Μεγάλη Κυρία, αφού ο Μοντσίνι είχε δώσει στο δεκάλεπτο προβάδισμα στην Ουντινέζε, σκοράροντας για διαδοχική αγωνιστική. Ένα προβάδισμα που διατηρούσαν άνετα οι παίκτες του Λούκα Γκότι, με τους φιλοξενούμενους να βγάζουν άγχος και έλλειψη συγκέντρωσης. Μέχρι που… χτύπησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Αρχικά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Πορτογάλου και ανόητο χέρι του Ντε Πολ η Γιουβέντους κέρδισε πέναλτι και ο Ρονάλντο στο 82′ έφερε το σκορ στα ίσα από την άσπρη βούλα, με τον 36χρονο να χτυπάει εκ νέου με κεφαλιά στο 90′, μετά από υπέροχη σέντρα του Ραμπιό για την ανατροπή!


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ