aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟυμτιτί: Έκοψε κρέας, ψάρι και γάλα και δηλώνει καλύτερα από ποτέ!

Ουμτιτί: Έκοψε κρέας, ψάρι και γάλα και δηλώνει καλύτερα από ποτέ!

Ο Σαμουέλ Ουμτιτί δεν θέλει να αποχωρήσει από την Μποαρτσελόνα ενώ μίλησε για τη δύσκολη διετία που έχει περάσει, ενώ αναφέρθηκε και στη μεταστροφή του αλλάζοντας τις διατροφικές του συνήθειες.

Μετά το 2016, η Μπαρτσελόνα αποτελεί το σπίτι του Ουμτιτί. Ο Γάλλος πέρασε δύσκολα λόγω τραυματισμών κι η φυσική του κατάσταση δεν είναι στα καλύτερά της.

Ο Γάλλος στόπερ, σταμάτησε να τρώει ψάρι και κρέας κι έχει αλλάξει τη ζωή του, με τον ίδιο να λέει ότι δεν θέλει να φύγει από την Μπάρτσα μ’ αυτόν τον τρόπο.

«Όλα ήταν πιθανά κατά τη μεταγραφική περίοδο. Η Λιόν είναι η πόλη κι η ομάδα μου. Μου δόθηκε η ευκαιρία να γίνω γνωστός.

Υπήρχαν συζητήσεις αλλά έγινε γρήγορα, τίποτα συγκεκριμένο.

Θα είμαι ειλικρινής: Η Μπαρτσελόνα είναι Μπαρτσελόνα. Δεν θέλω να φύγω από εδώ ακόμη κι αν παίζω λιγότερο όπως τώρα», είπε αρχικά ο Γάλλος αμυντικός και συνέχισε:

«Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν περίπλοκα για εμένα. Μερικές φορές μ’ έκανε άρρωστο αυτή η κατάσταση. Είχα υποτροπιάσει μια φορά. Δεν ήταν πρόβλημα του γονάτου μου, ενώ είχα ανισορροπία. Επρεπε να ξεκινήσω από την αρχή. Σταμάτησα να τρώω κρέας, ψάρι και γάλα. Νιώθω καλύτερα, κοιμάμαι καλύτερα. Το σώμα μου επίσης έχει αλλάξει, έχω χάσει τρία κιλά και έχω αναρρώσει. Δεν έχω εργαστεί ποτέ ξανά τόσο σκληρά και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».

Φυσικά δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στο ζήτημα του Μέσι.

«Ήτα ένα καλοκαίρι γεμάτο γεγονότα τόσο για εμένα όσο και για το σύλλογο. Με έκανε να νιώθω παράξενα διαβάζοντας ότι ο Μέσι θέλει να φύγει. Είχε τους λόγους του, αλλά φανταστείτε… είναι αδύνατον η Μπαρτσελόνα χωρίς το Μέσι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ