aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌ,τι πιο καλό για την ΑΕΛ!

Ό,τι πιο καλό για την ΑΕΛ!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όλο και πιο κοντά είναι η Κυριακή μία ενδεχόμενη Πέμπτη σερί νίκη για την ΑΕΛ θα είναι ό,τι καλύτερο, με τον Ντούσαν Κέρκεζ να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να μην επιτρέψει στους ποδοσφαιριστές του να χαλαρώσουν και να πάνε «κοιμισμένοι» στο ματς με την Αλκή στο Τσίρειο (17:00). Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη, όμως, αν η ΑΕΛ καταφέρει να κερδίσει και αυτό το παιχνίδι, το ξεκίνημά της θα είναι εξαιρετικό στο πρωτάθλημα. Δεν θα σημαίνει τίποτε φυσικά αυτό, εάν δεν υπάρξει και ανάλογη συνέχεια και συνέπεια.

Η τεχνική ηγεσία προετοιμάζει όσο καλύτερα γίνεται τους ποδοσφαιριστές για να φτάσουν στη νίκη, έχοντας υπόψη όμως και το γεγονός, πως προηγήθηκε η διακοπή και η συγκέντρωση, θα χρειαστεί να φτάσει σε πιο ψηλά επίπεδα. Δεν είναι ακόμη έτοιμοι ο Αντάμοβιτς και Βοζίνια, ενώ ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα οι Ρομάν-Φιντέλις. Είναι πιο έτοιμος ο Ζούνιορ, ωστόσο με βάση τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας, η ΑΕΛ θα παραταχθεί με τους ίδιους 11 που άρχισαν στο «Στέλιος Κυριακίδης», στη νίκη επί της Πάφος FC (2-0) οι οποίοι τα πήγαν πολύ καλά. Για τον Βόσνιο τεχνικό υπάρχουν άλλες τρεις προπονήσεις, πριν αποφασίσει οριστικά ποιους θα επιλέξει απέναντι στην Αλκή.

Η περίοδος που διανύουμε είναι εξαιρετική για τους γαλαζοκίτρινους, όχι γιατί έχουν πετύχει τέσσερις σερί νίκες, αλλά και επειδή το κλίμα είναι εξαιρετικό και ο Κέρκεζ ευελπιστεί πως οι ποδοσφαιριστές του θα ανεβάσουν και άλλο την απόδοση τους. Στην παρούσα φάση η ΑΕΛ αποδίδει καλά και βγάζει υγεία σε όλους τους τομείς, όμως, ο Κέρκεζ περιμένει και από άλλους ποδοσφαιριστές να ανεβάσουν την απόδοση τους και να τον «υποχρεώσουν» να τους υπολογίζει περισσότερο στο εξής.

Γουίλερ, Ζούνιορ, Χ. Κυριάκου, Μακρής, Σίλβα, Μυτίδης, Μαρκόσκι, Αντάμοβιτς και Φιντέλις, είναι ποδοσφαιριστές τους οποίους υπολογίζει. Και κάποια στιγμή θα χρειαστεί να αποδείξουν ότι είναι σε θέση να βοηθήσουν. Ο Βόσνιος προπονητής, έχει μία ενδεκάδα έτοιμη, αλλά πρόθεση και φιλοσοφία του, είναι να τους έχει όλους πανέτοιμους όταν θα πάρουν εντολή για να μπουν σε μια από τις προσεχείς μάχες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ