aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌ,τι καλύτερο άφησε φεύγοντας ο Νεαγκόε

Ό,τι καλύτερο άφησε φεύγοντας ο Νεαγκόε

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ένα από τα καλά που έκανε ο Εουτζέν Νεαγκόε για τη Νέα Σαλαμίνα προτού αποτελέσει παρελθόν, ήταν η επιλογή του Ρόμπερτ Βεσελόφσκι. Ο Σλοβάκος τερματοφύλακας αγωνίστηκε για μία διετία στην Ουνιβερσιτατέα Κλουζ, γι’ αυτό και τον γνώριζε καλά ο Ρουμάνος προπονητής.

Έτσι επιλέγηκε για ν’ αντικαταστήσει τον Ίσλι Χίντι, ο οποίος αποδεσμεύτηκε κατόπιν απόφασης του πρώην τεχνικού των ερυθρολεύκων. Απόντος του -τότε- τραυματία Νεόφυτου Μιχαήλ, αναζητήθηκε ένας πιο αξιόπιστος κίπερ.

Ο Βεσελόφσκι άρχισε άσχημα το πρωτάθλημα, δύο εβδομάδες μετά την απόκτησή του, αφού υπέπεσε σε λάθος σ’ ένα από τα γκολ του Απόλλωνα (0-3). Ωστόσο, σταδιακά ανέβασε την απόδοσή του και ειδικά στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, κέρδισε το χειροκρότημα των Σαλαμιναίων.

Με αποκορύφωμα την εμφάνισή του στο ματς με την Ομόνοια (1-1). Απέναντι στο καλύτερο «τριφύλλι» της τρέχουσας σεζόν, πραγματοποίησε εντυπωσιακές αποκρούσεις και συνέβαλε στην αποκόμιση του βαθμού. Η συνολική παρουσία του υποχρεώνει τον Στάικο Βεργέτη να τον εμπιστεύεται, παρά το γεγονός ότι ο Μιχαήλ είναι έτοιμος και περιμένει την ευκαιρία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ