aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌ,τι έγινε-έγινε, ανασύνταξη εδώ και τώρα

Ό,τι έγινε-έγινε, ανασύνταξη εδώ και τώρα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ό,τι έγινε-έγινε, οι βαθμοί χάθηκαν και αυτό που καλείται να κάνει πλέον ο Απόλλωνας είναι να ανασυνταχθεί. Η ήττα, όπως τονίζουν οι κυανόλευκοι δεν πρέπει να επιφέρει καμιά σύγχυση επειδή έσπασε το αήττητο 22 αγωνιστικών. Το τρένο δεν έφυγε, όμως άπαντες στο στρατόπεδο της λεμεσιανής ομάδας ξέρουν πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν οι απουσίες και η κόπωση.

Πιο σημαντικό όμως είναι ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν αντιληφθεί πλέον πως σε τέτοια παιχνίδια, χρειάζεται περισσότερο το πάθος από τα πρώτα λεπτά. Στο προχθεσινό ματς με την Ανόρθωση, ο Απόλλωνας «κοιμήθηκε» για ένα ημίχρονο και πριν συμπληρωθεί το ημίωρο ήταν ήδη πίσω στο σκορ με δύο γκολ.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή βρέθηκε σε δύσκολη θέση, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς δεν είχε όλα τα απαραίτητα… εφόδια στη διάθεσή του. Έγιναν και τα ατομικά λάθη από τους παίκτες και το… κακό έγινε. Ίσως αν ο Απόλλωνας μείωνε πιο νωρίς όταν ο Παπουλής από πλεονεκτική θέση αστόχησε στο 49’, τα πράγματα να ήταν πολύ διαφορετικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ