aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌταν το «Αλάνι» πήρε μπρος…

Όταν το «Αλάνι» πήρε μπρος…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Στη Νέα Σαλαμίνα έχουν απαιτήσεις από όλους τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το ρόστερ. Ενδεχομένως από κάποιους να έχουν και περισσότερες. Όπως για παράδειγμα από τον Γκαστόν Σανγκόι, ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στο φίλαθλο κοινό της Κύπρου.

Ο Αργεντινός άσος αν και ψαχνόταν στο ημίχρονο του βαρωσιώτικου ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση (1-1), στο δεύτερο 45λεπτο έκανε αισθητή την παρουσία του και ήταν από τους στυλοβάτες της εξαιρετικής εμφάνισης των «ερυθρολεύκων». Το «Αλάνι» μοίρασε ωραία το παιχνίδι, «άγγιξε» το γκολ όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι αφού χτύπησε στο δοκάρι, ενώ από τα πόδια του δημιουργήθηκε το μοναδικό γκολ της ομάδας του, το οποίο σημείωσε με κεφαλιά ο Νταμάου.

Σε γενικές γραμμές είδαμε έναν Σανγκόι να παίρνει πρωτοβουλίες και να έχει μερικές εκλάμψεις με ατομικές ενέργειες, αλλά είναι αλήθεια ότι βρέθηκε μακριά από τα στάνταρ του. Παρόλα αυτά, έδειξε τις… άγριες διαθέσεις του για το νέο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα οι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας που είναι ευχαριστημένοι από την αγωνιστική παρουσία του έμπειρου μεσοεπιθετικού, να τον αποθεώνουν όταν έγινε αλλαγή φωνάζοντας ρυθμικά τ’ όνομά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ