aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌταν σκοράρει ο Μάγκλιτσα...

Όταν σκοράρει ο Μάγκλιτσα…

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Αγχωτική μεν, αλλά ολόχρυση η νίκη του Απόλλωνα στο «Τάσος Μάρκου» επί της Αναγέννησης Δερύνειας με 1-0. Οι κυανόλευκοι μετρούν επτά σερί νίκες, όλες με τον Σωφρόνη Αυγουστή στο πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας, ενώ είναι αήττητοι για 14 αγωνιστικές!

Κάτι παραπάνω από έναν γύρο δηλαδή δεν έχουν φύγει από τον αγωνιστικό χώρο με σκυμμένα τα κεφάλια. Το νικηφόρο σερί βοήθησε τη λεμεσιανή ομάδα να καλύψει το χαμένο έδαφος από τα «χαστούκια» των πρώτων επτά αγωνιστικών (τρεις ήττες και μία ισοπαλία). Με αποτέλεσμα, μετά τη χθεσινή της νίκη να «σκαρφαλώσει» στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας (ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και ΑΕΛ έχουν έναν αγώνα λιγότερο).

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν το σύνθημα της αντεπίθεσης, είναι αναμφίβολα και ο Άντον Μάγκλιτσα. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι στην τρέχουσα περίοδο σκόραρε για πρώτη φορά κόντρα στην Αναγέννηση (4-0) στην 8η αγωνιστική, όταν άρχισε και το αήττητο σερί των 14ων αγωνιστικών. Σκόραρε επίσης κόντρα στην Καρμιώτισσα (6-0) στην ΑΕΖ Ζακακίου (2-1), την ΑΕΚ (3-1), τον Ερμή (3-1) και χθες πέτυχε το ολόχρυσο γκολ σε βάρος της Δερύνειας (1-0).

Ο 25χρονος Κροάτης φορ εμφανίζεται ιδιαίτερα «ζεστός» κι έφτασε τα έξι τέρματα στο πρωτάθλημα. Ένα περισσότερο από τον παροπλισμένο Γκιέ Γκιέ. Ο Μάγκλιτσα αντικαθιστά επάξια τον Ιβοριανό, αφού όποτε σκοράρει ο Απόλλων φτάνει στο τρίποντο, ενώ η ομάδα θαυμάζεται και για την αποτελεσματικότητά της. Οι κυανόλευκοι έχουν πετύχει 46 τέρματα και στη σχετική λίστα πιο ψηλά είναι μόνο ο ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ