aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌταν ο Θεόδωρος Αντωνίου δεν έλεγε «αντίο», αλλά «εις το επανιδείν»!

Όταν ο Θεόδωρος Αντωνίου δεν έλεγε «αντίο», αλλά «εις το επανιδείν»!

Μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο Θεόδωρος Αντώνιου ο οποίος επέστρεψε στην ΑΕΛ ως Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος της ΑΕΛ, στέλνει μήνυμα για σκληρή δουλειά και ότι θα μιλήσει πρώτα με πράξεις κι ύστερα με λόγια.

Αναλυτικά: «Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο δεν είχαμε πει “αντίο”, αλλά “εις το επανιδείν”! Δεν θέλω να γράψω πολλά πολλά διότι η δουλειά που έχουμε μπροστά μας είναι αρκετή και το βουνό μεγάλο, γι’ αυτό θα προτιμήσω να μιλήσουμε πρώτα με έργα και ύστερα με λόγια. Σε ό,τι αφορά στην επιστροφή μου θα αρκεστώ μόνο να αναφέρω πως θα προσπαθώ καθημερινά μέσα από τις ενέργειες και τη δουλειά μου να προσφέρω τις υπηρεσίες μου με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον Ανδρέα Σοφοκλέους που με εμπιστεύθηκε, σε μια δύσκολη στιγμή της ομάδας, γεγονός που από μόνο του λέει πολλά, αλλά και προς όλους εσάς που σήμερα με υποδεχθήκατε με τόση αγάπη και εμπιστοσύνη! Αυτό που ζητώ δημόσια απ’ όλους τους ΑΕΛίστες είναι να αλλάξουμε διάθεση! Αξίζει να το κάνουμε αφού η ομάδα έδειξε ότι έχει δυνατότητες!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ