aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌταν λέμε «πολυεργαλείο»

Όταν λέμε «πολυεργαλείο»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έκανε πολλή υπομονή ώσπου να έρθει το «ναι» του Φαρσάντ Νουρ και ίσχυσε το «ο επιμένων νικά». Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του -μεγαλωμένου στην Ολλανδία- Αφγανού μέσου, ο οποίος είναι ο ορισμός του «πολυεργαλείου». Αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν τα στοιχεία που εντοπίσαμε στο Διαδίκτυο.

Κρατηθείτε: Αγωνίστηκε 49 φορές κεντρικός μέσος, 27 φορές επιτελικός, 25 φορές δεξιός μπακ, 16 φορές δεξιός μέσος, 5 φορές δεξιός εξτρέμ και 3 φορές αριστερός εξτρέμ. Να μην το κουράσουμε, στην καριέρα του δεν αγωνίστηκε τερματοφύλακας, σέντερ μπακ και σέντερ φορ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Kαρέ μετεγγραφών με Φαρσάντ Νουρ (pics/vids)

Ο Νουρ είναι 23 χρόνων και ήταν αρχικά διεθνής με τις μικρές ομάδες της Ολλανδίας, αλλά ακολούθως εντάχθηκε στην Εθνική Αφγανιστάν. Εντοπίστηκε από την Αϊντχόφεν και αγωνίστηκε στις ομάδες κάτω των 19 και 21 ετών, προτού μετεγγραφεί στη Ρόντα, με την οποίαν αγωνίστηκε από το καλοκαίρι του 2015 ώς το χειμώνα του 2017.

Πριν από έναν χρόνο εντάχθηκε για έξι μήνες στην Κάμπουρ, ενώ το περασμένο καλοκαίρι έφυγε για πρώτη φορά από την Ολλανδία για να αγωνιστεί στο σουηδικό πρωτάθλημα με την Εσκιλστούνα. Έγραψε εννιά συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ. Αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 5 Νοεμβρίου απέναντι στη Σίριους. Με την απόκτησή του, η Νέα Σαλαμίνα ολοκλήρωσε τις χειμερινές μετεγγραφές της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ