aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌταν η Ξάνθη ενήργησε δικτατορικά λόγω… Πράνιτς! (pic)

Όταν η Ξάνθη ενήργησε δικτατορικά λόγω… Πράνιτς! (pic)

Ένα απίστευτο συμβάν συνέβη στη Σούπερ Λίγκα τον Ιανουάριο του 2014, όταν ο Ντανιέλ Πράνιτς αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό. Δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων της Ξάνθης ανέβασαν στο Facebook φωτογραφία με τον Πράνιτς και η ακριτική ομάδα σε μία πρωτοφανή απόφαση, τους έδιωξε. Ο Πράνιτς ήταν ένα από τα σημαντικότερα ονόματα που αγωνίστηκαν στη Σούπερ Λίγκα και δύο νεαροί παίκτες της Ξάνθης βρήκαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του.

Το… λάθος τους ήταν ότι ανέβασαν τη φωτογραφία στο Facebook και αυτό το πλήρωσαν ακριβά. Οι Xanthifans εξέδωσαν δύο ανακοινώσεις για τη φωτογραφία και ακολούθως η ομάδα κάλεσε τους παίκτες σε απολογία και τους έδιωξε.

Η πρώτη ανακοίνωση των Xanthifans: «Καλό θα είναι να προσέχουν οι νεαροί παίκτες της Κ-20 και των ακαδημιών, να μάθουν ότι ανήκουν σε μια μεγάλη ομάδα την Ξάνθη και είναι τιμή τους αυτό και θα πρέπει να το σέβονται. Οι προπονητές τους και οι διοικούντες καλό θα είναι να τους το μάθουν αν δεν το έχουν καταλάβει ακόμη».

Η δεύτερη ανακοίνωση: «Επειδή πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας των Κ-20, θέλουμε να τονίσουμε τα εξής: Η ανακοίνωση μας δεν έχει σκοπό την τρομοκράτηση και ούτε την οποιαδήποτε τιμωρία των παιχτών. Αναγνωρίζουμε το νεαρό της ηλικίας τους καθώς επίσης ότι δεν έχουν δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα το διάστημα που είναι στην ομάδα και ότι ο ένας μάλιστα είναι και αρχηγός της. Απλά πρέπει όλοι μας (διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι) να καταλάβουμε πως η Ξάνθη είναι μεγάλη ομάδα και αξίζει τον σεβασμό και την αγάπη μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ