aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Όσοι έψαχναν για winger, τούς απάντησε ο Σαρδινέρο»

«Όσοι έψαχναν για winger, τούς απάντησε ο Σαρδινέρο»

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου μιλώντας στην Primetel, αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη του Απόλλωνα επί της Ομόνοιας (2-1) και κράτησε για άλλη μια φορά χαμηλούς τους τόνους ενόψει της εξαιρετικά δύσκολης συνέχειας.

Επίσης, αναφερόμενος για επιπλέον προσθήκες, είπε πως ο Απόλλωνας τέλειωσε με αυτό το θέμα και απαντώντας σε δημοσιογραφικές πληροφορίες που έκαναν λόγο για πιθανή απόκτηση εξτρέμ, είπε πως «ο Σαρδινέρο έδωσε απαντήσεις».

«Κρατάμε τους βαθμούς. Το είπαμε πως θα έρθουμε εδώ για να κερδίσουμε και το κάναμε. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Όπως μπορούσαμε να το καθαρίσουμε στο πρώτο, μπορούσε η Ομόνοια να το γυρίσει. Μίλησε, όμως, η κλάση του Σαρδινέρο, μια ατομική ενέργεια και πήραμε τη νίκη. Η νίκη εξαιρετικά αφιερωμένη στον οπαδό μας Μάριο Αθανασίου που δίνει κι αυτός το δικό του δρόμο. Το έχουμε πει πως τον Απόλλωνα δε το φοβόμαστε στα μεγάλα παιχνίδια, αλλά σε αυτά της σειράς. Για μας τα δύσκολα τώρα αρχίζουν», είπε και πρόσθεσε για τον Σωφρόνη Αυγουστή.

«Ο Σωφρόνης γνωρίζει τα αποδυτήρια, είναι Απολλωνίστας. Ξέρει τα πάντα αφού εδώ και πέντε χρόνια είναι στο τιμ. Δε θέλουμε να τον φορτώνουμε πίεση, είναι μακρύς ο δρόμος αλλά κι ο ίδιος αυξάνει τις προσδοκίες. Βλέπετε και τις αντιδράσεις μας, δεν είναι ιδιαίτερα πανηγυρικές», πρόσθεσε.

Και κατέληξε: «Έχουμε τελειώσει με τις μετεγγραφές. Αν κάποιοι έψαχναν για winger, ο Σαρδινέρο έδωσε απαντήσεις. Ανάστησε πολλούς ο Σωφρόνης. Έχουμε ποιοτικό ρόστερ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ