aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌσο υπάρχει «Μητρογκόλ», θα υπάρχει και κορυφή

Όσο υπάρχει «Μητρογκόλ», θα υπάρχει και κορυφή

Η Μπενφίκα νίκησε με 2-0 στην έδρα της Μπελενένσες, με το πρώτο γκολ από τον Κώστα Μήτρογλου, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Superliga και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με +3 από τη δεύτερη θέση και την Πόρτο, παραμένοντας το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έμειναν στο -5 από την προνομιούχο πεντάδα και θα προσπαθήσουν να «ρεφάρουν» τις επόμενες αγωνιστικές την αποψινή απώλεια.

Ο διεθνής επιθετικός με καρφωτή κεφαλιά πιο ψηλά από συμπαίκτες και αντιπάλους έκανε το 1-0 στο 10′. Οι «αετοί» διατήρησαν την υπεροχή και με το πλασέ του Γκριμάλντο στο 65’ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Σταθερά στην πρώτη πεντάδα η Γκιμαράες, η οποία νίκησε 2-0 στην έδρα της Εστορίλ και την άφησε στο +2 από τις τελευταίες θέσεις. Έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο -1 από την πρώτη εξάδα η Ρίο Αβε, μετά το 1-1 στην έδρα της προτελευταίας Μορεϊρένσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ