aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌσο πιο γρήγορα γίνεται

Όσο πιο γρήγορα γίνεται

Εκεί που θεωρούσαμε πως οι υποθέσεις Σκέμπρι-Ασσίς θα έχουν αίσιο τέλος, μιας και οι ποδοσφαιριστές τα βρήκαν σε όλα με το σύλλογο μας στο οικονομικό, τα πράγματα, ειδικά στη περίπτωση Σκέμπρι έχουν γίνει περίπλοκα.

Ο Μαλτέζος έχει ειδοποιηθεί να πάει προετοιμασία ως τις 13 του μήνα, ο ίδιος τονίζει πως η Ομόνοια ήξερε πως θα απουσιάζει για ένα διάστημα σε μήνα του μέλιτος και οφείλει να το σεβαστεί και κατάληξη δεν έχουμε. Όσον αφορά τον Ασσίς, δεν έχει ξεκαθαρίσει γιατί καθυστερεί η υπογραφή (λέχθηκε κάτι σχετικά με την τιμητική), δεν υπάρχει όμως και τόσο μεγάλη πίεση.

Ξεκινάμε από τον Πορτογάλο. Στον πρόλογο μας αναφέραμε πως δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση κι αυτό γιατί ο Ασσίς μπορεί να παίξει επίσημα ποδόσφαιρο τέλος Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου λόγω της τιμωρίας που κουβαλά στην Ευρώπη. Ως εκ τούτου ο σχεδιασμός της ομάδας δεν θα γίνει γύρω του, ο ίδιος μπαίνει αισίως στη τελευταία σαιζόν της καριέρας του και τα 39 χρόνια, οπότε η απόφαση είναι έτσι κι αλλιώς να ξεκουραστεί περισσότερο, να γεμίσει μπαταρίες και μετά να ξεκινήσει προετοιμασία. Εννοείται αν ξεπεραστεί η εμπλοκή.

Στα δύσκολα με τον Αντρέ τώρα, εκεί που νομίζαμε πως το πιο περίπλοκο κομμάτι -το οικονομικό- ξεπεράστηκε, ήρθε το πρόβλημα με το πότε θα μεταβεί στην Αυστρία για προετοιμασία. Ο Νταμπίζας τον θέλει στο Hotel Kaiser μέχρι την Δευτέρα και κάτι τέτοιο μέχρι χθες φαινόταν πως πολύ δύσκολα θα γίνει μιας και ο Αντρέ είναι στην Αμερική για μήνα του μέλιτος.

Κάπου εκεί μπήκε και η Μποαβίστα στη μέση να κάνει ακόμα πιο ρευστή την εξέλιξη των πραγμάτων. Αναμένεται πως σήμερα είτε ο ποδοσφαιριστής είτε ο ατζέντης του θα έχουν συζήτηση με τη διοίκηση για να προσπαθήσουν να ορίσουν νέα ημερομηνία άφιξης του στην Αυστρία.

Αφού γράφουμε πάντως για αυτό να μεταφέρουμε και μια άποψη μας σχετικά με τον τρόπο προσέγγισης. Όταν εκφραζόμαστε σαν οπαδοί για ένα ποδοσφαιριστή, ακόμα κι αν θεωρούμε πως στην προκείμενη περίπτωση έκανε λάθος, ας θυμόμαστε και την προσφορά του, αλλά και ότι δεν ήθελε να συζητήσει με άλλες ομάδες, αλλά να παραμείνει στην Ομόνοια. Να εκφράσουμε άποψη, αν διαφωνούμε να ασκήσουμε κριτική, ας μην τα ισοπεδώνουμε όμως όλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ