aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌσα πρέπει να ξέρουν οι φίλοι της ΑΕΚ

Όσα πρέπει να ξέρουν οι φίλοι της ΑΕΚ

Μέσω ανακοίνωσής της η ΑΕΚ θέλησε να δημοσιοποιήσει κάποιες διευκρινιστικές λεπτομέρειες ενόψει και του επαναληπτικού αγώνα κόντρα στην Ντάντοκ.

Μεγάλο μέρος της ανακοίνωσης αναφέρει:

«Κάθε φίλαθλος θα πρέπει οπωσδήποτε να κάθεται στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό του. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι οι οποίοι θα αγοράσουν εισιτήριο για την κερκίδα “Γεώργιος Καραπατάκης” να χρησιμοποιήσουν τις σωστές εισόδους. Από την είσοδο 1 θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων των τμημάτων: Αγγλισίδες, Πυργά, Ορόκλινη και Bridgestone και από την είσοδο 2 θα εισέρχονται οι κάτοχοι εισιτηρίων των τμημάτων: Ξυλοτύμπου, Λεύκαρα, Άγιος Νικόλαος και Υδρόγειος.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων για τα VIP (τμήμα Αγία Μαρίνα) θα μπορούν να εισέρχονται και από τις δύο εισόδους. Στην κερκίδα AJK Group θα λειτουργήσουν οι είσοδοι 5 και 6 και στην κερκίδα Πετρολίνα η είσοδος 7. Ο χώρος στάθμευσης πίσω από την κερκίδα Πετρολίνα θα παραμείνει κλειστός και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από τα ΑμεΑ, που θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο από την είσοδο 1 της εξέδρας Γεώργιος Καραπατάκης.

Οι διάδρομοι όλων των κερκίδων πρέπει να είναι κενοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Καλούμε τον κόσμο να προσέλθει μαζικά στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα σε κόσμια και αθλητοπρεπή πλαίσια. Δεν χρειάζεται Κάρτα Φιλάθλου γι’ αυτό το παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ