aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌρθιοι οι Ιρλανδοί στη Δανία! (video)

Όρθιοι οι Ιρλανδοί στη Δανία! (video)

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν Δανοί και Ιρλανδοί μετά το ισόπαλο 0-0 που δίνει πάντως ελπίδες στην ομάδα του Μάρτιν Ο’ Νιλ για την πρόκριση. Δύο μεγάλες διπλές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος, στην πρώτη η διπλή επέμβαση του Ράντολφ στο 11’ κράτησε όρθια την ομάδα του, ενώ στο 32’ ο κακός απόψε Έρικσεν είδε τον Ράντολφ να τον σταματά και ο Σίστο στην επαναφορά έστειλε την μπάλα έξω. Μοναδική ευκαιρία για τους γηπεδούχους στην επανάληψη με κεφαλιά του Πόουλσεν που έδιωξε σε κόρνερ.

Οι Ιρλανδοί, που δέχτηκαν κάποια πίεση στο ξεκίνημα, δεν είχαν πρόβλημα στην επανάληψη, αφού ο Χαρέιντε μάλλον μπέρδεψε την ομάδα του με την αλλαγή διάταξης και πλην της φάσης του 90′ με την επέμβαση του Ράντολφ στην κεφαλιά του Πόουλσεν δεν κινδύνευσαν ιδιαίτερα.



Δανία: Σμάιχελ,Κιάερ, Άνκερσεν, Κβιστ, Ντιλέινι, Γιόργκενσεν, Έρικσεν, Μπίελαντ, Λάρσεν, Κορνίλιους (64’ Πόουλσεν), Σίστο (73’ Μπέντνερ)

Ιρλανδία: Ράντολφ, Κρίστι, Κλαρκ, Μέρφι (74’΄Λονγκ), Μπρέιντι, ΜακΛιν, Ο’ Ντόουντα, Χέντρικ (90’+3’ Χούριχεϊκ), Γουόρντ, Ντάφι, Άρτερ (88’ Γουίλαν)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ