aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌρθια με Ντουρμάζ και Ντοσεβί η Τουλούζ, έχασε έδαφος η Μονπελιέ

Όρθια με Ντουρμάζ και Ντοσεβί η Τουλούζ, έχασε έδαφος η Μονπελιέ

Όρθια η Τουλούζ, σκόνταψε η Μονπελιέ, ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό η Ντιζόν.

Η ομάδα των Ντουρμάζ και Ντοσεβί έκανε βήμα για παραμονή στη Ligue 1 (την οποία θα μπορούσε να αγκαλιάσει), καθώς ήρθε 2-2 εντός έδρας με τη Ρεν και βρέθηκε στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Πρωταγωνιστές για τους γηπεδούχους ήταν οι πρώην παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Σουηδός είχε ένα γκολ και μια ασίστ, ενώ ο Τογκολέζος ένα γκολ. Ο πρώτος ισοφάρισε στο 40’ με εκτέλεση πέναλτι και έδωσε απάντηση για το τέρμα του Νιάνγκ από το 35ο λεπτό. Στο 51’, ο Ματιέ Ντοσεβί βρέθηκε στην πορεία της μπάλας μετά την εκτέλεση φάουλ του Ντουρμάζ από τα δεξιά με το αριστερό και την έστειλε στα δίχτυα. Ο Σαρ με πέναλτι στο 58’ διαμόρφωσε το 2-2 που έμεινε μέχρι τέλους. Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι πρόσφατα κατέκτησαν το πρωτάθλημα κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, διατηρήθηκαν στη μέση της βαθμολογίας και ουσιαστικά δεν άλλαξε κάτι στη… μοίρα τους στο πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα, η Αμιάν έφευγε με το πολύ σημαντικό για την ίδια 1-1 από την έδρα της Μονπελιέ και με το +4 από την επικίνδυνη ζώνη, μπορεί να νιώθει ασφάλεια για παραμονή. Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι έχασαν έδαφος στην προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη. Αφού θα μπορούσε να πλησιάσει τη Σεντ Ετιέν και την 4η θέση στους δύο βαθμούς, έπειτα και από το 0-0 των «πράσινων» με τη Μονακό. Ο Μεντόζα στο 66’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και ο Μολέ ισοφάρισε στο 81ο λεπτό.

Η Ναντ επικράτησε 3-0 της Ντιζόν και έριξε στα… σχοινιά τους φιλοξενούμενους, που αγωνίστηκαν δίχως τον Μεχντί Αμπέντ, διότι τρεις στροφές πριν το φινάλε είναι προτελευταίοι και στο -5 από την Μονακό, που παραμένει εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Ο Τουρέ άνοιξε το σκορ στο 51’, ο Κουλιμπαλί «χτύπησε» στο 74’ και ο Ρονζίερ στο 80ο λεπτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ