aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Όρθια» η Βέρντερ στην Κολωνία

Κολωνία και Βέρντερ Βρέμης ήρθαν ισόπαλες 1-1, σε παιχνίδι για την 24η αγωνιστική της Bundesliga. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να μην έσπασαν την παράδοση, αφού έχουν να κερδίσουν στην έδρα της αντιπάλου τους από το 2005, ωστόσο, με αυτόν τον βαθμό έφτασαν τους 27 και βρίσκονται στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έμειναν χωρίς νίκη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι και έτσι με 22 βαθμούς απέχουν μόνο 4 από τη 16η θέση.

Η Κολωνία είχε την εδαφική υπεροχή, αλλά με εξαίρεση την ευκαιρία του Σκίρι στο 20’ δεν απείλησε καθόλου την εστία της Βέρντερ. Από την άλλη, η ομάδα της Βρέμης δεν είχε να επιδείξει τίποτε στο δημιουργικό κομμάτι. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ήταν περισσότερο ενεργητικοί και αφού προειδοποίησαν στο 47’ με τον Ρασίτσα, άνοιξαν το σκορ στο 66’ με τον Σάρτζεντ. Δύο λεπτά αργότερα έχασαν νέα ευκαιρία με τον Μπιτενκούρ και το «πλήρωσαν» στο 83’, αφού οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Έκτορ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ