aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟρσάτο, ο «άρχοντας» του φετινού τελικού στο Champions League

Ορσάτο, ο «άρχοντας» του φετινού τελικού στο Champions League

Η UEFA ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Ντανιέλε Ορσάτο θα διαιτητεύσει τον φετινό τελικό του Champions League ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπάγερν Μονάχου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (23/08) στις 10 το βράδυ στο «Ντα Λουζ» της Λισσαβώνας.

Αυτός θα είναι το πρώτο «μεγάλο» παιχνίδι στην καριέρα του Ιταλού διαιτητή, που είναι διεθνής από το 2010, ενώ την τρέχουσα σεζόν «σφύριξε» σε οκτώ παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ορσάτο ήταν πέρυσι τέταρτος διαιτητής στον τελικό του Europa League, στον οποίο αναμετρήθηκαν Τσέλσι και Άρσεναλ και γενικώς είναι από τα «ονόματα» της ευρωπαϊκής διαιτησίας.

Στον τελικό, ο Ιταλός ρέφερι θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Λορέντζο Μανγκανέλι και Αλεσάντρο Τζιαλατίνι, ενώ χρέη τέταρτου διαιτητή θα εκτελέσει ο Ρουμάνος Οβίντιου Χατσεγκάν. Διαιτητής VAR θα είναι ο Ιταλός Μασιμιλιάνο Ιράτι, ενώ καθήκοντα AVAR θα έχει ο συμπατριώτης του, Μάρκο Γκουίντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ