aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟρκωμοσία Λαπόρτα: Μήνυμα παραμονής σε Μέσι, στήριξη σε Κούμαν (pics & vids)

Ορκωμοσία Λαπόρτα: Μήνυμα παραμονής σε Μέσι, στήριξη σε Κούμαν (pics & vids)

Ο Τζουάν Λαπόρτα ορκίστηκε ως νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» και έστειλε μήνυμα παραμονής στον Λιονέλ Μέσι που παρακολουθούσε στις εξέδρες. Τι είπε για Κούμαν, Μασία, οικονομικά και Champions League.

Η δεύτερη θητεία του Τζουάν Λαπόρτα στην προεδρία της Μπαρτσελόνα επικυρώθηκε κι επίσημα, μετά την ορκωμοσία που έλαβε χώρα στο «Καμπ Νόου». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης στην οποία έδωσαν το παρών ο Λιονέλ Μέσι, ο Ρόναλντ Κούμαν και άπαντες οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής και μπασκετικής Μπαρτσελόνα, ο επικεφαλής των Μπλαουγκράνα τοποθετήθηκε για όλα τα ανοιχτά μέτωπα του κλαμπ και έπιασε προ εκπλήξεως τον Αργεντινό σταρ, αφού απευθύνθηκε ενώπιον του και όλων των παρευρισκόμενων στο φλέγον ζήτημα της παραμονής του στο κλαμπ.

«Θα προσπαθήσω να πείσω τον Μέσι να μείνει», ήταν η πρώτη φράση του Λαπόρτα, ο οποίος συνέχισε στέλνοντας μήνυμα παραμονής στον Λέο: «Συγγνώμη Λέο, το ξέρεις πως τόσο εγώ όσο και όλη η Μπαρτσελόνα σε αγαπάμε και αν αυτό το γήπεδο ήταν γεμάτο όταν έπαιζες, δεν θα είχες θελήσει ποτέ να φύγεις. Ό,τι κι αν αποφασίσεις, δεν πειράζει. Αλλά εγώ θα προσπαθήσω», δήλωσε χαρακτηριστικά, με τον φωτογραφικό φακό να απαθανατίζει και το τετ-α-τετ τους στο περιθώριο της ορκωμοσίας.

Παράλληλα, ο Λαπόρτα μίλησε επίσης:

Για τον Ρόναλντ Κούμαν: «Έχεις τη στήριξή μας, Ρόναλντ. Θέλουμε να συνδέσουμε ξανά τη Μπαρτσελόνα στις επιτυχίες του Champions League. Φέτος πρέπει να κυνηγήσουμε τη La Liga και το Κύπελλο».

Για τη Μασία: «Είναι ένας από τους πυλώνες μας. Θα εφαρμόσουμε μια νέα μεθοδολογία. Πάνω από όλα, θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε στις τάξεις μας παίκτες με μεγάλο ταλέντο».

Για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου: «Είναι η προτεραιότητά μας. Να κάνουμε τον σύλλογο οικονομικά βιώσιμο. Έχουμε ένα μεγαλόπνοο πλάνο για αυτό. Η κατάσταση δεν μας τρομάζει. Οι άνθρωποι που έχουμε δίπλα μας δεν τρομάζουν από τέτοια πράγματα. Αν πρέπει να πάρουμε δραστικές αποφάσεις για το συμφέρον της Μπάρτσα, θα το κάνουμε. Το κλειδί είναι η σταθερότητα. Μπορούμε να ενισχύσουμε όλα τα τμήματα ώστε να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Πρέπει να διατηρήσουμε τη σταθερότητα. Όσο είμαστε σταθεροί, είμαστε καλά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ