aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαOριστικό: Καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ με επιστολή-βίντεο, στο τραπέζι η αποχώρηση

Oριστικό: Καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ με επιστολή-βίντεο, στο τραπέζι η αποχώρηση

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση μεταξύ παραγόντων της ΑΕΛ που άρχισε από τις 17:00 στην οποία έχουν παρθεί τελεσίδικα αποφάσεις καταγγελίας του πρωταθλήματος μας και της διαιτησίας στην ΟΥΕΦΑ από την διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδας.

Στη λεμεσιανή ομάδα υποστηρίζουν μέσω ενημέρωσης προς τα ΜΜΕ ότι «είναι ξεκάθαρο και από όλους παραδεκτό ότι με τις φετινές διαιτησίες έχει αλλοιωθεί κατά πολύ η θέση της ΑΕΛ στον βαθμολογικό πίνακα, γεγονός που αποφέρει τεράστιες ζημιές στον σύλλογο».

Η ΑΕΛ προχωρά τελεσίδικα σε καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ δια μέσου ΚΟΠ μέσω επιστολών και βίντεο. Σε ό,τι αφορά στην πρόθεση της ΑΕΛ για δημοσιογραφική θα υπάρξει ενημέρωση αύριο (Δευτέρα 27/1), εάν και πότε θα γίνει διότι υπάρχουν εξελίξεις τις οποίες ίσως να είναι καλύτερα να περιμένουν όπως βγαίνει μέσα από το ρεπορτάζ της ομάδας.

Επίσης σύμφωνα με όσα βγαίνουν από τα ενδότερα της ομάδας, το θέμα αποχώρησης είναι στο τραπέζι εάν έτσι θα είναι σίγουρη η αλλαγή των πραγμάτων στο κυπριακό ποδόσφαιρο, αλλά είναι κάτι που πρέπει να περάσει και από το σωματείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ