aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟριστικό: Είπαν «adios» στον Πούτσε!

Οριστικό: Είπαν «adios» στον Πούτσε!

Οι απογοητευτικές εμφανίσεις της Ανόρθωσης συνεχίστηκαν και στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Ομόνοια, που είχε ως αποτέλεσμα άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Η διοίκηση αφού πίστωσε αρκετά τον Αντόνιο Πούτσε, δεν είχε άλλα περιθώρια και αποφάσισε την απομάκρυνσή του.

Στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου ουσιαστικά οριστικοποιήθηκε η απόφαση για να τερματιστεί η συνεργασία με τον Ισπανό τεχνικό, που παρά τις υποσχέσεις του για βελτίωση κάτι τέτοιο δεν διαπιστώθηκε.

Αντιθέτως, οι εμφανίσεις συνέχισαν να είναι απογοητευτικές και η ομάδα δεν άφησε καμιά ικμάδα ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο. Παράλληλα αποφασίστηκε όπως την ευθύνη των προπονήσεων έχει ο βοηθός του Πούτσε, Αντόνιο Σαράβια, μέχρι την εξεύρεση του νέου προπονητή.

Προβληματισμός υπάρχει και για τον τεχνικό διευθυντή, Αντόνιο Μπενίτο, ωστόσο για την ώρα καμιά απόφαση. Πληροφορίες κάνουν λόγο πως είναι όλα πιθανά με τον Ισπανό, εάν δηλαδή θα ακολουθήσει τον συμπατριώτη του στην έξοδο ή αν θα παραμείνει στη θέση του.

Είναι κάτι που ίσως ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα αφού στη συνεδρία εκφράστηκε και η άποψη πως θα πρέπει να αποχωρήσουν όλοι όσοι προσλήφθηκαν το καλοκαίρι στο προπονητικό τιμ. Ευθύνες καταλογίζονται και στον τεχνικό διευθυντή για αρκετές από τις επιλογές ποδοσφαιριστών, που δεν έπεισαν πως είναι ικανοί να σηκώσουν τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας όπως είναι η Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ