aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟριστική απόσυρση της Σίτι για Σάντσες

Οριστική απόσυρση της Σίτι για Σάντσες

Το θέμα έκλεισε. Ο Αλέξις Σάντσες παραμένει στην Άρσεναλ, η οποία ναι μεν αρχικά είχε αποδεχθεί την πρόταση των 60 εκατ. λιρών, όμως δεν κατάφερε να πάρει τον Λεμάρ από τη Μονακό, με αποτέλεσμα οι «πολίτες» να εκνευριστούν που δεν μπορούσαν να έρθουν σε επαφή με τους Λονδρέζους και ν’ αποσύρονται οριστικά από την υπόθεση.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης, οι «πολίτες» είχαν κάνει τη δεύτερη, αποφασιστική τους κίνηση για τον Αλέξις Σάντσες, βελτιώνοντας κατά 10 εκατομμύρια συνολικά, την πρότασή τους (50 + 10 εκατ.σε μπόνους). Η Άρσεναλ, βάσει και του ρεπορτάζ της «Mirror», είχε αποδεχθεί την πρόταση και αμέσως στράφηκε στην περίπτωση του Τόμας Λεμάρ της Μονακό, προσφέροντας μέχρι και 90 εκατ. λίρες!

Ο Γάλλος χαφ των Πρωταθλητών Γαλλίας δεν ήθελε να πάρει μεταγραφή στους «κανονιέρηδες», προτιμούσε… Λίβερπουλ, όπως ο Τσάμπερλεϊν, όμως παραμένει κάτοικος Πριγκηπάτου και μάλιστα το βράδυ, ήταν βασικός στην αναμέτρηση των «τρικολόρ» απένατι στην Ολλανδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018.

Όση ώρα η Άρσεναλ πάλευε μήπως και πείσει τον Λεμάρ, η Σίτι… περίμενε στο ακουστικό της, δεν μπορούσε να έρθει σε επικοινωνία με κάποιον άνθρωπο από τους Λονδρέζους και έφτασε σε σημείο να κατηγορήσει την ομάδα του Βενγκέρ για αθέτηση συμφωνίας, αποσύροντας οριστικά το ενδιαφέρον της για τον Αλέξις Σάντσες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ