aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟριστική αποχώρηση του προέδρου Πάρη Ανδρέου

Οριστική αποχώρηση του προέδρου Πάρη Ανδρέου

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τακτική συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Νέας Σαλαμίνας, όπου έγινε διεξοδική συζήτηση για τα θέματα που θα τεθούν στις Γενικές Συνελεύσεις στις 31 Μαΐου.

Αναλυτικά: «Ο πρόεδρος Πάρης Ανδρέου ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη για την πρόθεση να μην συνεχίσει στο πηδάλιο του σωματείου λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έτσι, δε θα μπορούσε να είναι προσηλωμένος στα μέγιστο των δυνατοτήτων του, γεγονός που θα ήταν υγιές για το σωματείο.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Πρόεδρος θα είναι στο πλευρό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, συνεχίζοντας μάλιστα να είναι επικεφαλής για τα θέματα κατάθεσης των φακέλων για τα οικονομικά κριτήρια. Η στήριξη του θα είναι συνεχής και έμπρακτη. Στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση θα παρουσιάσει τις σκέψεις του για δημιουργία ενός συγκεκριμένου πλάνου που θα αποφέρει αύξηση των εσόδων του σωματείου μας, ζητώντας και τη συγκατάθεση των μελών.

Ο Πρόεδρος είχε συνάντηση και με τον προπονητή, όπου συζητήθηκαν κυρίως αγωνιστικά θέματα. Η παραμονή ή όχι του Τόνι Κονσεισάο θα συζητηθεί εκτενέστερα την ερχόμενη βδομάδα σε συνάντηση που θα έχει με τον τεχνικό διευθυντή Μάκη Παπαϊωάννου. Για όποια άλλα θέματα προκύψουν το Διοικητικό Συμβούλιο θα ενημερώνει τα μέλη και φίλους του σωματείου μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ