aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟριστικά εκτός Τέτε και Τρισκόφσκι

Οριστικά εκτός Τέτε και Τρισκόφσκι

Δεν προπονήθηκαν ούτε και σήμερα Τέτε και Τρισκόφσκι και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ βλέπει ότι οι δυο ποδοσφαιριστές δεν είναι έτοιμοι να μπουν σε φουλ ρυθμούς και δεν πρόκειται να ρισκάρει την συμμετοχή τους. Ειδικά από την στιγμή που ακολουθεί διακοπή στο πρωτάθλημα και μετά το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Είναι μία καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ να τους δώσει τον χρόνο να αποθεραπευτούν πλήρως και να είναι ετοιμοπόλεμοι για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Ο Τρουγιόλς που είχε κάποιες ενοχλήσεις δεν αντιμετωπίζει κάτι το ανησυχητικό και θα είναι κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Δεδομένα εκτός είναι οι Νάτσο Κάσες και Ακοράν Ρέγιες που θέλουν ακόμη λίγο χρόνο μέχρι να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα ο Βάσκος τεχνικός δεν αναμένεται να αλλάξει σύστημα. Αυτό που φαίνεται να επιθυμεί και να έχει τονίσει στους  παίκτες του είναι να προσέξουν αμυντικά να μην δεχθεί η ομάδα γκολ. Και αυτό γιατί θεωρεί ότι η Νέα Σαλαμίνα, αν καταφέρει και πάρει προβάδισμα στο σκορ, είναι πολύ δύσκολο να γυρίσει το ματς. Σημαντική αναμένεται να είναι και η στήριξη του κόσμου που θα βρεθεί στο «Αμμόχωστος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ