aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌρισε την τιμή πώλησης του Οριγκί η Λίβερπουλ

Όρισε την τιμή πώλησης του Οριγκί η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ θέλει να παραχωρήσει τον Ντιβόκ Οριγκί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Liverpool Echo», έθεσε την τιμή πώλησης του Βέλγου επιθετικού στα 23 εκατ. ευρώ.

O 23χρονος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει σε καμία περίπτωση την εμπιστοσύνη του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος δεν τον έχει συμπεριλάβει σε καμία από τις αποστολές της ομάδας του στη φετινή σεζόν. Πέρυσι, ο νεαρός Βέλγος αγωνίστηκε δανεικός στη Βόλφσμπουργκ, με την οποία μέτρησε 31 εμφανίσεις με 6 γκολ, όμως μετά την επιστροφή του στο Μέλγουντ, δεν έχει καταφέρει να μπει στα πλάνα του Κλοπ.

Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, η Γουλβς έφτασε κοντά στην απόκτησή του, αφού προσέφερε ένα ποσό κοντά στα 25 εκατ. ευρώ συν τα όποια μπόνους, αλλά ο Οριγκί δεν ήταν διατεθειμένος να μετακομίσει στο «Μολινό» και κάπως έτσι η μεταγραφή χάλασε. Ενδιαφέρον είχε δείξει και η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία όμως επιθυμούσε να δανειστεί ον ποδοσφαιριστή, ενώ η Λίβερπουλ έψαχνε ομάδα για να τον πουλήσει.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, οι μέρες του Οριγκί στο «Άνφιλντ» είναι μετρημένες, όντας στο μυαλό του Κλοπ, πίσω από τους Φιρμίνο, Στάριτζ και Σολάνκε. H Λίβερπουλ τον είχε αποκτήσει από τη Λιλ το καλοκαίρι του 2014, με τον Βέλγο να έχει μετρήσει από τότε 21 γκολ σε 77 εμφανίσεις με τους «κόκκινους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ