aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌργιο φημών για συνάντηση Αλέγκρι-Πίντο στο Μιλάνο

Όργιο φημών για συνάντηση Αλέγκρι-Πίντο στο Μιλάνο

Δεν πέρασε απαρατήρητη η ταυτόχρονη παρουσία των Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και του Γενικού Διευθυντή της Ρόμα, Τιάγκο Πίντο, σε ξενοδοχείο του Μιλάνου.

Ο δεύτερος βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, προκειμένου να ολοκληρώσει την ανταλλαγή των Τζέκο-Σάντσες με την Ίντερ. Οπότε το βίντεο που ανήρτησε το «Calciomercato.it» και το οποίο δείχνει τον πρώην τεχνικό της Γιουβέντους στον ίδιο χώρο, σήκωσε έντονη φημολογία για το ενδεχόμενο συνάντησής τους αλλά και του περιεχόμενου πιθανής συζήτησής τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο νυν προπονητής της Ρόμα, Πάουλο Φονσένκα, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει τον προσεχή Ιούνιο, υφίσταται έντονη αμφισβήτηση και όπως είναι λογικό -μετά και τα εν λόγω βίντεο- ο Αλέγκρι θεωρείται πιθανός αντικαταστάτης του. Να σημειωθεί ότι ο 53χρονος τεχνικός βρίσκεται χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι του 2019 (όταν και αποχώρησε από τη Γιουβέντους), ενώ το τελευταίο διάστημα το όνομά του συνδυάστηκε με τους πάγκους των Άρσεναλ και Τσέλσι.

Δείτε τα βίντεο από τη φερόμενη συνάντηση των Αλέγκρι και Πίντο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ