aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟργίασαν τα φαβορί! (δείτε τα 22 γκολ)

Οργίασαν τα φαβορί! (δείτε τα 22 γκολ)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των αγώνων για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και το πλούσιο θέαμα, αλλά και τα πολλά τέρματα είχαν την τιμητική τους. Η σημερινή μέρα ήταν από τις πιο παραγωγικές του θεσμού καθώς σημειώθηκαν συνολικά 22 τέρματα.

Στον αγώνα του πρώτου ομίλου με τα περισσότερα βλέμματα Παρι Σεν Ζερμέν – Άρσεναλ , οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας καθώς εξήλθαν 1-1 σε ένα πλούσιο σε θέαμα αγώνα.

Οι δυνατοί της σημερινής ημέρας, Μπαρσελόνα και Μπάγερν Μονάχου υπεράσπισαν σωστά τον τίτλο του φαβορί που είχαν καθώς συνέτριψαν τις αντιπάλους τους με μεγάλα σκορ. Τα «πάνζερς» νίκησαν με το συντριπτικό 5-0 ενώ η Μπαρτεσλόνα έκανε προπόνηση νικώντας με το αστρονομικό σκορ του 7-0.

Στον δεύτερο όμιλο, η Νάπολι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ντιναμό, κατάφερε να φέρει ανάποδα τα εις βάρος της δεδομένα καθώς σε διάστημα μόλις 10λεπτών κατάφερε να πάρει κεφάλι στον αγώνα μέχρι και το φινάλε.

Στον ίδιο όμιλο η «αετοί» της Λισαβόνας, Μπενφίκα δεν κέρδισαν για άλλη μια φορά στην πρεμιέρα του θεσμού διατηρώντας την αρνητική παράδοση που έχουν, καθώς η Μπεσίκτας κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο φινάλε του αγώνα. Η Ατλέτικο που βρίσκεται στον τέταρτο όμιλο με Μπάγερν και Ροστόφ,  ίδρωσε αλλά εν τέλει κατάφερε να κερδίσει την σκληρή στην έδρας της ΠΣΦ Αϊντχοφεν.

Τέλος στον λιγότερο δημοφιλή αγώνα Βασιλεία – Λουντογκόρετς, οι δύο ομάδες συβιβάστηκαν στο 1-1 στο «φρούριο» της Ελβετίας. Ο αγώνας Μάντσεστερ Σίτι – Γκλάντπαχ αναβλήθηκε λόγω καταρρακτωδών βροχών στο Μάντσεστερ.

Α’ όμιλος:

Παρί Σεν Ζερμέν – Άρσεναλ: 1-1 (1′ Καβάνι, 77′ Σάντσες)

Βασιλεία – Λουντογκόρετς: 1-1 ( 80′ Στέφεν / 45′ Καφού)

Β’ όμιλος:

Ντιναμό Κιέβου – Νάπολι: 1-2 (26′ Γκάρμας / 36′,45+2′ Μίλικ)

Μπενφίκα – Μπεσίκτας: 1-1 (12′ Σέρβι / 90+3′ Ταλίσκα)

Γ’ όμιλος:

Στον όμιλο Γ’ ο αγώνας Μάνστεστερ Σιτι – Γκλάντπαχ έχει αναβληθεί λόγω καταρρακτωδων βροχών.

Μπαρσελόνα – Σέλτικ: 7-0 (3′,27′,60′ Μέσι, 50′ Νειμάρ, 59′ Ινιέστα, 75′,88′ Σουάρεζ)

Δ’ όμιλος:

Μπάγερν Μονάχου – Ροστόφ: 5-0 (28′ πεν.Λεβαντόφσκι, 45+2′ Μίλερ, 53′,60′ Κίμιχ, 90′ Μπερνάρντ)

Αϊντχόφεν – Ατλέτικο Μαδρίτης: 0-1 (43′ Σαουλ)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ