aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌργια του Μέσι και κορυφή με πεντάρα για την Μπάρτσα!

Όργια του Μέσι και κορυφή με πεντάρα για την Μπάρτσα!

Η εποχή που φοβούνται οι αντίπαλοι της Μπαρτσελόνα -αυτή δηλαδή που ο Λιονέλ Μέσι ανεβάζει στροφές- φαίνεται ότι άρχισε για τα καλά.

Με τον Αργεντινό σταρ να κάνει όργια, οι «μπλαουγκράνα» έφτασαν στο εντυπωσιακό 5-1 επί της Βαγιαδολίδ και επέστρεψαν στην κορυφή της βαθμολογίας της La Liga.

Οι άτυχοι φιλοξενούμενοι έκαναν το… λάθος να ισοφαρίσουν γρήγορα (με κόντρα του Κίκο σε κακή απόκρουση του Τερ Στέγκεν) την γκολάρα με την οποία είχε ανοίξει από νωρίς το σκορ ο Λενγκλέ.

Διότι κάπου εκεί ανέλαβε ο Μέσι. Πρώτα λοιπόν έχρισε σκόρερ τον Βιντάλ (με άψογη πάσα που οδήγησε σε κοντινή προβολή του Χιλιανού) και έπειτα καθάρισε πρόωρα το ματς με υπέροχο χτύπημα που έφερε το 50ο του γκολ με εκτέλεση φάουλ.

Κι αφού στο δεύτερο ημίχρονο οι Καταλανοί έκαναν συντήρηση, ανέλαβε ξανά εκείνος να βάλει τα… κερασάκια στην τούρτα: Με σεντερφορίσιο τελείωμα στο 75’ και με ασίστ στον Σουάρες δυο λεπτά αργότερα, ώστε να κλείσει εκείνος το σκορ.

Κάπως έτσι, η Μπαρτσελόνα εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Ατλέτικο με την Αλαβές παίρνοντας απόσταση τριών πόντων και άνοιξε στους τέσσερις τη διαφορά από τη Ρεάλ (η οποία υποδέχεται την Τετάρτη τη Λεγανές).

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Τρίτη, 29/10

Αλαβές-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1
(83’ Λούκας – 70’ Μοράτα)

Μπαρτσελόνα-Βαγιαδολίδ 5-1
(2’ Λενγκλέ, 29’ Βιντάλ, 34’, 75’ Μέσι, 77’ Σουάρες – 15’ Κίκο)

Τετάρτη, 30/10

Σοσιεδάδ-Λεβάντε (20:00)
Βαλένθια-Σεβίλλη (20:00)
Μπιλμπάο-Εσπανιόλ (21:00)

Μπέτις-Θέλτα (22:00)
Ρεάλ Μαδρίτης-Λεγανές (22:15)

Πέμπτη, 31/10

Έιμπαρ-Βιγιαρεάλ (20:00)
Μαγιόρκα-Οσασούνα (20:00)
Χετάφε-Γρανάδα (22:15)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ