aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Όργια» Λάνγκφορντ και διπλό στο Λαύριο για την ΑΕΚ

«Όργια» Λάνγκφορντ και διπλό στο Λαύριο για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχανε τα… άχαστα για τρία δεκάλεπτα αλλά με ατσάλινη άμυνα που εξελίσσεται σε μέγα όπλο, κατέβασε το Λαύριο από τους 77π που είχε μέσο όρο και πέρασε άνετα με 60-73. Όργια Λάνγκφορντ με 33 πόντους.

Αποφασισμένη να επιστρέψει στις νίκες ήταν η ΑΕΚ στο παιχνίδι με το Λαύριο. Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου επέβαλαν από τα πρώτα λεπτά τον ρυθμό τους και χωρίς να χάσουν το προβάδισμα σε κανένα σημείο του αγώνα κατάφεραν να φτάσουν σε μία ακόμα νίκη.

Η Ένωση έπαιξε πολύ καλή άμυνα σε όλο το 40λεπτο, κράτησε σε πολύ χαμηλά επίπεδα τους παίκτες του Χρήστου Σερέλη και με τον Κιθ Λάνγκφορντ να είναι ασταμάτητος σε ένα ακόμα παιχνίδι οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα της ΕΚΟ Basket League.

Ο Λάνγκφορντ ήταν απολαυστικός, έχοντας 33 πόντους, όντας ο καλύτερος παίκτης του παρκέ για την ομάδα του. Με την εμφάνισή του βοήθησε ώστε η Ένωση να ανέβει στο 4-4, την στιγμή που το Λαύριο, το οποίο ήταν αρκετά άστοχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, γνώρισε την δεύτερη εντός έδρας ήττα του και υποχώρησε στο 5-3, με το πέρας 8 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ