aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟργανωμένοι Απόλλων: «Μάγκες, ξυπνήστε…»

Οργανωμένοι Απόλλων: «Μάγκες, ξυπνήστε…»

Με έντονο μήνυμα οι οργανωμένοι του Απόλλων στέκονται δίπλα στην ομάδα και καλούν τους φίλους των κυανόλευκων να συσπειρωθούν ούτως ώστε κανείς να μη σταθεί εμπόδιο στη πορεία του Σωφρόνη Αυγουστή και των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά:

«Μετά από ένα υπέροχο σερί των 10 νικών η ομάδα μας, τους τελευταίους δυο αγώνες παρουσιάστηκε στο γήπεδο με μεγάλες αδυναμίες και κακή ψυχολογία κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στο γήπεδο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μηδενίζουμε τους πάντες και τα πάντα. Μάγκες ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! Θέλουν να μας κάνουν να διαλύσουμε την ομάδα από μόνοι μας, να παίξουμε το παιχνίδι τους, με δυο ήττες δεν σημαίνει ότι παύουμε να είμαστε ΑΠΟΛΛΩΝ…

Δεν ήμασταν ποτέ οπαδοί για τα τρόπαια και ούτε θα γίνουμε, οι εγωιστικές και επιπόλαιες συμπεριφορές μόνο κακό μπορεί να κάνουν στην ομάδα.

Συσπειρωνόμαστε γύρω από την ομάδα και τους Συνδέσμους μας και δεν αφήνουμε ΚΑΝΕΝΑ να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια μας.

Υ.Γ. Μην καταχράζεστε την υπομονή μας γιατί έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι και όταν θα αντιδράσουμε εμείς δεν σας σώζει κάνεις!

Υ.Γ. ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ