aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟργανωμένοι Ανόρθωσης: «Άντε τώρα να καθαρίσετε τους στάβλους του Αυγεία»

Οργανωμένοι Ανόρθωσης: «Άντε τώρα να καθαρίσετε τους στάβλους του Αυγεία»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις, όπου κάνει αναφορά σε διάφορα θέματα της επικαιρότητας. Οι  οργανωμένοι οπαδοί της «Κυρίας» για άλλη μια φορά εκφράζουν την αντίθεσή τους στην κάρτα φιλάθλου.

«Ένα κράτος το οποίο παραπαίει από παντού, το ποδόσφαιρο η μικρογραφία της κοινωνίας μας και του σύγχρονου κόσμου. Εμάς δεν μας έχουν εκπλήξει οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την διαφθορά του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, σε αντίθεση με κάποιους που προσπαθούν να μας πείσουν είτε ότι δεν γνώριζαν είτε ότι αυτά ξεκίνησαν το 2020. Εδώ και χρόνια, φωνάζαμε, γράφαμε, τραγουδούσαμε και προσπαθούσαμε να θίξουμε όλα τα κακώς έχοντα. Δυστυχώς κανένας δεν ενδιαφέρθηκε πραγματικά να κάτσει να δει την ωμή πραγματικότητα. Κανένας δεν ήθελε να του χαλάσουν το όνειρο που ζούσε ενώ κάποιοι χειραγωγούσαν αγώνες, αλλοίωναν αποτελέσματα, καθόριζαν τίτλους, απογοήτευαν όλο και περισσότερο το αθλητικό κοινό και στο τέλος έμειναν να παίζουν μόνοι τους στα άθλια γήπεδα τους και μάλιστα με τους προβολείς κλειστούς.

Όσον αφορά τον πρώην διαιτητή, νυν παράγοντα και μάνατζερ ποδοσφαιριστών τα είχαμε πει πολλάκις. Μάλιστα κάτι που μπορεί να επιβεβαιωθεί από τα ενδότερα της ομάδας μας είναι και συγκεκριμένη επιστολή με ημερομηνία 04.03.2019 που αναφερόμασταν στον συγκεκριμένο “κύριο” για τον οποίο θέσαμε ως κόκκινη γραμμή την εμπλοκή του στα διοικητικά της ομάδας μας αφού την τότε περίοδο ήμασταν στην διαδικασία διάδοχης κατάστασης και αρκετοί γλυκάθηκαν στην σκέψη. Ήταν τότε που πολλοί παρεξήγησαν την στάση μας και απέναντι στον κ. Πουλλαΐδη όταν εξέφρασε την θέληση για επιστροφή στα διοικητικά. Ήταν τότε που έβγαλαν την γλώσσα τους περίπατο και προσπαθούσαν να πλήξουν την στάση του οργανισμού μας. Είναι μια μικρή παρένθεση αλλά επειδή όλα είναι σχετικά και με την σημερινή υγιή κατάσταση της ομάδας μας οφείλουμε να το πούμε αφού τα γραπτά μένουν. Μια από τις 4 κόκκινες γραμμές ήταν η εμπλοκή του συγκεκριμένου πρώην διαιτητή ενώ οι και άλλες 3 ήταν θέσεις που χωρίς να επιβληθεί κάτι με την “βια”, έγιναν πραγματικότητα και τα αποτελέσματα είναι εδώ.

Για να επανέλθουμε όμως στην σημερινή κατάσταση και με τους “υπόπτους” για χίλιες δυο κατηγορίες είμαστε πεπεισμένοι ότι θα περάσει και αυτό στο ντούκου όπως τόσα άλλα σ’ αυτό το άμοιρο νησί που έμειναν ατιμώρητα. Σε λίγες μέρες θα ξεχαστεί η ιστορία σε ένα συρτάρι της αστυνομίας. Τα Μ.Μ.Ε. που επιμένουν να τους αποκαλούν υπόπτους και όχι ενόχους θα το αποσιωπήσουν και αυτό αφού θα δεχτούν τις γνωστές πιέσεις από τους υψηλά ιστάμενους που διοικούν την διαφθορά. Αυτοί που διέκοψαν το πρωτάθλημα γιατί ο δεύτερος συλληφθέντας ήταν το “θύμα” βομβιστικής επίθεσης. Μετά από 3 εβδομάδες ο ίδιος συλλαμβάνεται για χειραγώγηση αθλητικού γεγονότος. Θέλετε να σας πούμε και τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια ή να τον λυπηθούμε που του του επιτεθήκαν νύχτα; “Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες” λέει μια παροιμία.

Διεφθαρμένο κράτος, διεφθαρμένοι πολιτικοί, διεφθαρμένοι παράγοντες, διαιτητές ακόμα και “οπαδοί”. Όσα αξίζουμε στο νησί τα έχουμε. Δεν ξεχωρίζουμε κανένα. Θα ξεχωρίσουμε αυτούς που θα βρουν το θάρρος να τα αποδεχτούν αλλά και να κάνουν τα πάντα να τα διορθώσουν. Να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι και οι ηθικοί αυτουργοί αλλά και να απολογηθούν σε όλους αυτούς που απλά αγαπούν τις ιδέες που ακολουθούν. Αυτούς όλους που στερούνται ή στερήθηκαν τόσα για να δώσουν χρώμα στα γήπεδα. Τόσα χρόνια συνέβαινε το αντίθετο αλλά μας κάνατε την χάρη. Μας αφήσατε έξω από το κουκλοθέατρο σας αλλά πλέον τα φώτα είναι στον “καραγκιόζη” και μόνο. Ένας οπαδός μπορεί να θεωρηθεί εγκληματίας χωρίς να διαπράξει έγκλημα, ένας εγκληματίας μπορεί όμως να κυκλοφορεί ελεύθερος και ανενόχλητος. Μέσα σ´ όλα αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο η λύση είναι πάντα μια και μοναδική: ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ και η κοροϊδία συνεχίζεται. Συγχαρητήρια που “μειώσατε” τη βία, εμείς συνεχίζουμε να σας βλέπουμε και να ΓΕΛΑΜΕ. Εμείς συνεχίζουμε να απέχουμε και να παραμένουμε το πιο αγνό κομμάτι του αθλητισμού.

Άντε τώρα να καθαρίσετε τους στάβλους του Αυγεία από την ΒΡΩΜΑ και την ΔΥΣΩΔΙΑ.

Υ.Γ. Χαιρετίσματα κ. Πάπουτσε από την οπισθοδρόμηση.

Υ.Γ. 2. Πραγματικά ο Πρόδρομος σήμερα μας έχει “συγκινήσει”. Φαίνεται ότι πέραν της κάρτας κατάλαβε και την εκθρόνιση.

Υ.Γ. 3 Εν τω μεταξύ τηλεοπτικός ήταν και ο πρόσφατος αγώνας μας στο Γ.Σ.Π. και όλη Κύπρος (εκτός του Βασίλη) είδε τι έγινε και τι δεν σφύριξε ο Βασιλάκης.

Υ.Γ. 4 Προς τον “αθλητικογράφο”- “παρουσιαστή” – παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που δηλώνει δημόσια σε αθλητική εκπομπή ότι οι οργανωμένοι απέχουν γιατί έχουν συμφέροντα, τον ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ να τα αναφέρει με ονόματα και διευθύνσεις. Κάθαρση παντού!

Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου – MAXHTEC 1994»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ