aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟργανωμένοι ΑΕΛ: «Να φτύνουν αίμα, να δίνουν το 100% για τα 3 ιερά γράμματα»

Οργανωμένοι ΑΕΛ: «Να φτύνουν αίμα, να δίνουν το 100% για τα 3 ιερά γράμματα»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι της ΑΕΛ, οι οποίοι τοποθετούνται για τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας στις τελευταίες αγωνιστικές αλλά και την Κάρτα Φιλάθλου.

«Οι εμφανίσεις τους τελευταίους αγώνες δεν αφήνουν κανένα ικανοποιημένο. Σίγουρα η ομάδα είναι στα ψηλά και μέσα στους στόχους της, όμως τέτοια αποτελέσματα δεν είναι αποδεκτά για την ιστορία της ΑΕΛ. Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο καλούνται να βρουν τις λύσεις και να ανασυνταχθούν, ώστε να μην χαλάσουν ότι με την αξία τους έχουν χτίσει. Κάθε αγωνιστική επιβάλλεται να φτύνουν αίμα και να δίνουν το 100% για τα 3 ιερά γράμματα.

Στα της κάρτας, η στάση του υπουργού στη συνάντηση της Δευτέρας δείχνει ξεκάθαρα ότι οι κυβερνώντες ζουν στο δικό τους παραμύθι και τυφλωμένοι από εγωισμό συνεχίζουν να σκοτώνουν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Από την άλλη τα ποδοσφαιρικά σωματεία πήγαν στη συνάντηση χωρίς κοινή γραμμή και δεν πέτυχαν κάτι ουσιαστικό.

Στις 4 του Δεκέμβρη η αρμόδια επιτροπή της βουλής θα εξετάσει το θέμα με την κάρτα φιλάθλου. Οι 56 βουλευτές, που βρίσκονται εκεί για να δημιουργούν νόμους δίκαιους και εφαρμόσιμους και όχι για να παίζουν μικροκομματικά παιχνίδια, πρέπει να καταλάβουν ότι τα πράγματα είναι σε οριακό σημείο τόσο για το ποδόσφαιρο, όσο και για τα υπόλοιπα αθλήματα όπου τα έσοδα από τα εισιτήρια δεν καλύπτουν ούτε τα κόστη διαιτησίας.

Ο νόμος μπάζει από παντού, η κάρτα στη σημερινή της μορφή αποδείχτηκε και στο εξωτερικό ότι δεν λειτουργεί και ούτε και η μεταφορά της στα σωματεία είναι λύση, ειδικά με ένα νόμο που παραβιάζει ανθρώπινα δικαιώματα και σύνταγμα. Όλοι οι βουλευτές καλούνται να ακούσουν τις απόψεις του κόσμου που εκφράζονται μέσω της μαζικής αποχής και των δημοσκοπήσεων και είναι ξεκάθαρες πως η κάρτα πρέπει να καταργηθεί. Αλλιώς θα είστε συνένοχοι για ακόμα ένα έγκλημα και έτοιμοι να δεχτείτε και τις συνέπειες.

ΥΓ. Διαιτητές φοροφυγάδες, παιδεραστές ελεύθεροι με χάρες, μα έννοια σας μονάχα των οπαδών οι κάρτες.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Α.Ε.Λ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ