aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟργανωμένοι ΑΕΛ: «Κλείστε τ’ αυτιά σας, ο Μάης είναι κοντά»

Οργανωμένοι ΑΕΛ: «Κλείστε τ’ αυτιά σας, ο Μάης είναι κοντά»

Με όπλο την ενότητα οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ καλούν την ομάδα να επικεντρωθεί στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων της και σημειώνει πως όλοι καλούνται να αντιληφθούν την κρισιμότητα και την ιστορικότητα των στιγμών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η πόλη ζει σε ρυθμούς του αυριανού αγώνα έχοντας αφήσει πίσω της το κακό αποτέλεσμα της Τετάρτης. Όλοι μας καλούμαστε να αντιληφθούμε την κρισιμότητα και την ιστορικότητα των στιγμών καθώς οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς πρόκειται να κριθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Με κύριο μας όπλο το κλίμα της ενότητας που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας μας από την αρχή της φετινής χρονιάς επικεντρωνόμαστε στους επόμενους αγώνες με πίστη και αποφασιστικότητα. Κιτρινίζουμε όπως πάντα την πόλη μας απ’ άκρη σε άκρη, φοράμε τις κίτρινες φανέλες, βγάζουμε τις γαλαζοκίτρινες σημαίες στα μπαλκόνια και ανεβάζουμε ρυθμούς δίνοντας σε όλους να καταλάβουν τη λύσσα και το πάθος που έχουμε για την επίτευξη των στόχων της φετινής χρονιάς. Καλούμε σε αυτό το σημείο όλο τον κόσμο της Α.Ε.Λ να είναι σε επαγρύπνηση και να ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες του συνδέσμου.

Τώρα αφού έχουμε μπει στην τελική ευθεία θα θέλαμε να αναφερθούμε σε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας. Κλείστε τα αυτιά σας στους διάφορους καλοθελητές και στις διάφορες φυλλάδες που με την πρώτη ευκαιρία προσπαθούν να σας δηλητηριάσουν με την βρωμιά τους, επικεντρωθείτε στον αγώνα και μπολιαστείτε με πάθος, δύναμη και υπομονή. Τώρα περισσότερο από ποτέ οφείλετε να αφουγκραστείτε την αγάπη και την τρέλα που έχουμε γι’ αυτή την ομάδα αλλά και τη δίψα που έχουμε για τον τίτλο. Μην ξεχνάτε ποτέ πως εμείς πιστεύουμε σε εσάς και θα συνεχίζουμε να πιστεύουμε επειδή μας έχετε αποδείξει πως έχετε και τις δυνατότητες αλλά πάνω από όλα καρδία από ατσάλι όπως κάθε λέοντας. Μπείτε στο χορτάρι και αποτελειώστε το θήραμα σας.

Κλείνοντας, καλούμε για ακόμη μια φορά τους αρμόδιους να ανοίξουν τα μάτια τους και να δουν πως με το νόμο της κάρτας οπαδού οι γιορτές του ποδοσφαίρου μετατρέπονται σε μνημόσυνα. Ακόμη κι αν δεν υπήρχαν τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό η αυριανή προσέλευση στον αγώνα θα ήτανε θλιβερή. Με τις βουλευτικές εκλογές να πλησιάζουν κρούουμε ακόμη μια φορά τον κώδωνα του κινδύνου στο παρών βουλευτικό σώμα αλλά και στους νέους υποψήφιους βουλευτές να εξετάσουν και να πάρουν θέση εναντίον αυτού του εκτρώματος. Ο αθλητισμός χρειάζεται πραγματική επανεκκίνηση και νέες βάσεις. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν από τον κόσμο.

ΥΓ. Ο ΜΑΗΣ ΕΝ ΚΟΝΤΑ – ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ