aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟργανωμένοι ΑΕΚ: «Σήμερα ενώσατε όλους τους ΑΕΚτζήδες» (μήνυμα σε Αυγουστή)

Οργανωμένοι ΑΕΚ: «Σήμερα ενώσατε όλους τους ΑΕΚτζήδες» (μήνυμα σε Αυγουστή)

Ενθουσιασμό και αισιοδοξία για το μέλλον σκόρπισε στους φίλους της ΑΕΚ η πρόσληψη του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο της ομάδας. Με ανακοίνωσή του το οπαδικό σύνολο «Boys on tour» χαρακτηρίζουν κίνηση ενότητας την απόφαση του Άντρου Καραπατάκη και των συνεργατών του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«”Ας αναλάβουν άμεσα οι γιατροί”. Με αυτή την πρόταση τελειώσαμε την ανακοίνωσή μας στις 4/10/2020. Από ότι φαίνεται ενάμιση μήνα μετά οι γιατροί όχι μόνο ανέλαβαν αλλά γλίτωσαν τον ασθενή από βέβαιο θάνατο. Πήραν το νυστέρι έκαναν αυτά που πρέπει και μας έδωσαν ελπίδες ότι θα ξαναδούμε αυτό που αγαπούμε σαν οικογένεια μας ζωντανό!

Άντρο Καραπατάκη και υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο. Σήμερα ενώσατε ολόκληρη την πόλη, ενώσατε όλους τους ΑΕΚτζήδες, μας δώσατε ξανά λόγο να ελπίζουμε, σας ευχαριστούμε για αυτό και να είστε σίγουροι θα είμαστε δίπλα σας και δίπλα στην ομάδα όσο ποτέ άλλοτε. Μπορεί να μην γίνεται να πάει κόσμος στο γήπεδο αλλά να είστε σίγουροι πως όταν γίνει αυτό το “ΑΕΚ Αρένα” δεν θα είναι το ίδιο όπως πριν!!

Σωφρόνη Αυγουστή καλωσόρισες στην ομάδα μας, το πάθος σου γνωστό, περιμένουμε να το δούμε και από τους ποδοσφαιριστές μας στο γήπεδο!!

Αύριο η ομάδα μας παίζει τελικό, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βρεθούμε στο  ξενοδοχείο Radisson Blu η ώρα 14:45 μαζικά και να ανεβάσουμε την ψυχολογία του νέου μας προπονητή αλλά και των παικτών μας!!

ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ  αύριο πρέπει να κλείσουμε τους δρόμους, αύριο πρέπει η Λάρνακα να νιώσει πως η ομάδα που την κάνει περήφανη επέστρεψε και ότι από εδώ και πέρα μόνο πανηγυρικές θα είναι οι στιγμές!!!

BOYS ON TOUR».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ