aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟρατό το ενδεχόμενο αλλαγών

Ορατό το ενδεχόμενο αλλαγών

Αν και είναι νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για το πιθανό σχήμα της Ανόρθωσης στο παιχνίδι με τον Άρη, εντούτοις κάποιες εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν μιας και ο Λέβι έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του. Το γεγονός ότι ο Μπανταλόφσκι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού είναι πιθανό να τον κρατήσει εκτός και να φέρει αλλαγές στην ενδεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρούς, δεξιός μπακ ο Σιβού, αν δεν παίξει ο Μπανταλόφσκι, αριστερός μπακ ο Πράνιτς και κεντρικοί αμυντικοί οι Ντουγκλάο και Σίλντενφελντ.

Για τη μεσαία γραμμή έχουν το προβάδισμα οι Βίκτορ, Γκάντσεφ και Ράγιος. Για τα «φτερά» της επιθετικής γραμμής έχουν το προβάδισμα οι Παλάνκα και Σεκού Σισέ, ενώ στην κορυφή δεν αποκλείεται να επιλεγεί ο Αντρέ Άλβες αντί του Καμαρά. Θέση διεκδικεί και ο Αμπντουλάγεφ ενώ και ο Καρλίτος είναι σε καλύτερη κατάσταση, μετά τον τραυματισμό του, και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ